| 29-03-2024 | 08:25
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Gebruikers Online
· Gasten online: 3

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 2,394
· Nieuwste lid: Asher
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Nederlands Kampioenschappen en ambitie
rensvanbro
#21 Bericht afdrukken
Geplaatst op 28-03-2015 00:09
Lid

Berichten: 81
Sinds: 23.09.08

Ik reageer zo goed als nooit. Nu ook niet. Maar wel bijna.


grrrmmmbllllhhhhppfffff

 
Otto Foelkel
#22 Bericht afdrukken
Geplaatst op 28-03-2015 01:13
Lid

Berichten: 1414
Sinds: 09.11.09

rensvanbro schreef:
grrrmmmbllllhhhhppfffff

Na het doortrekken de WC-Eend niet vergeten, Rens.
 
allebei
#23 Bericht afdrukken
Geplaatst op 03-04-2015 15:24
Lid

Berichten: 233
Sinds: 07.10.08

Sander,
als je doel werkelijk is om een EK of een WK te vliegen, dan zul je 'tactisch' je wedstrijden moeten kiezen. Jammer en wellicht onterecht, maar dat is het systeem. Zolang niemand in de CW&S gaat zitten en actief het huidige systeem bestrijden/eerlijker maken verandert er niets. Via het forum verander je het niet.

Laat het idee los dat het om 'topsport' gaat. Voor echte topsporters moet je op Papendal gaan kijken, zweefvliegen is gewoon een hobby. Als ik argumenten hoor dat de kernploegvliegers geen tijd hebben om ieder jaar een NK te vliegen zet ik mijn vraagtekens, dan hebben we het over een hobby en niet over topsport.
Om onder de hobbyisten tot een gewenste ranking te komen worden regels en criteria gemanipuleerd. Dat geldt voor de klassificatieregels Zomerwedstrijden tot aan de samenstelling van de kernploeg. Waarbij ik niet vind dat dat manipuleren per definitie fout is. We hebben tenslotte maar een kleine populatie met vliegers die echt wil en die willen weer niet allerlei verplichtingen opgelegd krijgen.
De Duitsers zijn meer straight-forward, je klassificeert je via aangewezen Duitse wedstrijden.

Wat heb je op een WK of EK te zoeken als je geen plaats bij de eerste 10 kunt realiseren? Leuk om een keer zo'n evenement mee te maken waarbij andere KNVvL-leden je kosten betalen? Als je wel de capaciteiten hebt om bij de eerste 10 te eindigen kom je ook wel op de nationale ladder boven drijven. Beetje slim je wedstrijden kiezen en door de zure appel heen bijten.

Eens met de opmerkingen over de kosten van het NK. Helaas hanteert de WC&S al jaren regeltjes waardoor je bijna verplicht bent eerst de deelnemers-lijsten op Malden en Venlo te vullen. Dat noemen we dan breedte-sport.
Ik denk dat we daardoor het NK onderbezetten waardoor de kosten per deelnemer hoger uitpakken dan nodig. Maar als je het NK vrijgeeft kleedt je de zomerwedstrijden en junioren weer uit.
Ik wil het veligheids-aspecten met onervaren vliegers niet onderbelichten, maar op Duitse wedstrijden met 120 deelnemers vraagt nooit iemand of je wel kunt vliegen.

Als je doel is om gewoon leuk wedstrijden te vliegen en er niet perse op uit bent om te winnen of een EK/WK, zijn er zat goedkopere wedstrijden in Duitsland met grote deelnemersvelden en vaak een behoorlijk niveau. De klassificatie-wedstijden voor de Duitse NK kennen vaak een deelnemersveld van meer dan 120 kisten, goedkope kampeermogelijkheden op het veld enz. Meestal super-strak georganiseerd, bier/worsttent op het veld enz.
Wij doen al jaren mee met Duitse kwalificatie-wedstrijden. We winnen niet maar het is wel leuk en zeker leerzaam. Niets ten nadele van de Nederlandse NK-vliegers, allemaal gezellig, maar buitenland vinden we toch net even wat leuker.
Dit jaar nemen we deel aan de Franse Nationale op Buno en wie weet volgend jaar in Polen.
Kan het je aanraden.

Ronald Rooij
 
Ruskov
#24 Bericht afdrukken
Geplaatst op 13-04-2015 16:26
Lid

Berichten: 27
Sinds: 02.01.09

Hoi Sander,

Een hoop antwoorden vind je in het Topsport beleidsplan. Ik raad je aan het te lezen en je voordeel ermee te doen. Ik neem aan dat je intussen antwoord hebt van de CW&S, dan wel binnenkort zult krijgen.

Een goedkoper NK in de clubklasse spreekt mij wel aan. Zoals je gelezen hebt is al het een en ander geprobeerd, maar doe desalniettemin een voorstel aan het CW&S zou ik zeggen.

Ik hoop vooral dat je je niet laat demotiveren door bepaalde reacties. Ik zou het leuk vinden als je de kernploeg komt versterken. Succes met de kwalificatie!

Hoop je te zien tijdens een van de vele wedstrijden.

Groetjes,

Jeroen Verkuijl
Gewijzigd door Ruskov op 14-04-2015 15:52
 
Jan Ritsma
#25 Bericht afdrukken
Geplaatst op 14-04-2015 10:56
Avatar van gebruiker

Lid

Berichten: 1621
Sinds: 09.09.08

Ruskov schreef:
Hoi Sander,

Ik hoop vooral dat je je niet door demotiveren door bepaalde reacties. Ik zou het leuk vinden als je de kernploeg komt versterken. Succes met de kwalificatie!

Hoop je te zien tijdens een van de vele wedstrijden.

Groetjes,

Jeroen Verkuijl



Hi Jeroen.
Een beetje ironisch dat jij hier zo reageert. Het zal je waarschijnlijk ontgaan zijn en ik heb jou het ook nooit kwalijk genomen, maar jij was destijds wel een middelpunt van enkele malversaties die gepleegd werden door Bear Selen, Frouwke Kuipers en de CW&S.
Jij stond nummer 15 op de ladder en ik nummer 9. De kernploeg telde 12 leden. Jij ging er in en ik ging eruit. Een tweede vlieger die er ook uit ging, schreef een boze brief aan de CW&S en kondigde aan dat hij zijn ambities om in de kernploeg te komen opgaf en zijn tijd, geld, en enthousiasme verder beter aan zijn gezin kon besteden. Hij haakte dus verder af. Het gesjoemel om jou verder in de kernploeg te houden/te krijgen bereikte zijn hoogtepunt op Stendal. Daar had de NK wedstrijdleider op de trainingsdagen herhaaldelijk gehamerd op een regel in het reglement die een bepaald soort final glide verbood. De eerste wedstrijddag overtrad jij die regel. De wedstrijdleider beweerde echter niets gezien te hebben. Joke Termaat had echter enkele tientallen foto's gemaakt, dus de wedstrijdleider ging (moest) nadenken/overleggen over een mogelijke sanctie. Gelukkig voor jou waren Baer Selen en Frouwke Kuipers als coaches aanwezig bij de wedstrijd (op eigen kosten?). Zij voorzagen de kernploegjongens van extra informatie. (ook belachelijk dat KNVvL medewerkers een groep vliegers voortrekken bij de NK). Gelukkig voor jou zat Frouwke in de veiligheidscommissie en adviseerde geen sanctie op te leggen. De wedstrijdleider trapte er in. Ik herinner mij dat een jonge aankomende NK-vlieger mij zei: "dat was heel anders afgelopen als 1 van ons het overkomen was". Ik schoot de wedstrijdleider aan en zei hem dat de volgende overtreder natuurlijk ook geen sanctie kon worden opgelegd. Het antwoord was:"de volgende gaat naar huis!!". Er kwam een protest (niet van mij Wink ) en de zaak kwam bij de jury. Gelukkig voor jou was 1 van de juryleden, je raad het al, Frouwke Kuipers!! Ze had alleen bij die wedstrijd al drie petten op! Tja, het was een keiharde overtreding van het reglement en de andere juryleden vonden dit toch wel wat te grijs. Frouwke wist jouw schade tot 100 strafpunten te beperken. De wedstrijdleider voelde zich zwaar bedrogen en dat gold op een andere manier voor vele wedstrijdvliegers ook.

Ik heb destijds aan de CW&S geschreven, dat als ik bij de eerste twaalf van de ladder was, ik ook in de kernploeg wilde. Als ik niet bij die eerste 12 was, en de CW&S zou mij in de kernploeg plaatsen en daarmee een aantal andere vliegers passeren, dan zou ik eerst die vliegers vragen of die zich officieel hadden teruggetrokken. Als dat niet het geval was, dan zou ik mijn plaats in de kernploeg weigeren. Maar, nogmaals, ik neem het je niet kwalijk dat jij dat niet deed.

Om het verhaal niet te lang te maken laat ik die vele andere voorvallen van fraude bij de selectie hier maar buiten beeld.
Er is helaas een boek mee te vullen. Ik kan niemand aanraden zijn tijd geld en enthousiasme in kernploegambities te steken zolang er geen eerlijk objectief systeem is en fraudeurs de dienst uitmaken.

NB: Hier vind je trouwens nog een mening met een meer financiele insteek over het kernploeggebeuren.

NB2: Over het lezen van het TSBP. Als je alles goed hebt gedaan, en je hebt aan alle regeltjes en berekeningen voldaan, dan val je mogelijk nog over het laatste regeltje uit het onderstaande fragment uit het TSBP dat de CW&S het recht geeft alle regels en ladders aan hun laars te lappen Lol
.4.1
Samenstelling nieuwe ke
rnploeg
1)
Leden van de nieuwe kernploeg moeten zich bereid verklaren deel te nemen aan kernploeg
activiteiten en het vliegen van (voor
-
) EK/WK’s.
2)
Vliegers komen niet in aanmerking voor de nieuwe KP als op een door de
CWS vastgestelde
datum na het wedstrijdseizoen geen evaluatieverslag, van deelgenomen wedstrijden op basis
van het door de coaches verstrekte raamwerk, ingeleverd is.
3)
De
CWS
heeft het recht om aanpassing(en) door te voeren in zowel de samenstelling als de
volgorde van de nieuwe kernploeg onder vermelding van de argumentatie.

Gewijzigd door Jan Ritsma op 14-04-2015 12:31
Jan Ritsma

 
http://www.zweefvliegenonline.nl/kpn/
Bier
#26 Bericht afdrukken
Geplaatst op 14-04-2015 13:28
Avatar van gebruiker

Lid

Berichten: 654
Sinds: 01.09.08

Bedankt voor de tips Jan! Zelf ben ik hooguit een middelmatige wedstrijdvlieger maar ik kan het uitstekend vinden met de leden van het CW&S en de kernploeg incrowd. Dat zou voldoende moeten zijn om toch gezellig met een WK mee te gaan. Ik kijk er naar uit!
-------------------------
Martin Bierhuizen
Aeroclub Salland
Haagse Onderlinge Ophaal Ploeg (HOOP)
-------------------------

Schleigah!
 
www.aeroclubsalland.nl
TonS
#27 Bericht afdrukken
Geplaatst op 14-04-2015 14:07
Lid

Berichten: 566
Sinds: 08.10.08

Bier schreef:
Bedankt voor de tips Jan! Zelf ben ik hooguit een middelmatige wedstrijdvlieger maar ik kan het uitstekend vinden met de leden van het CW&S en de kernploeg incrowd. Dat zou voldoende moeten zijn om toch gezellig met een WK mee te gaan. Ik kijk er naar uit!


Nou begrijp ik het: het doordeweeks vliegen bij jullie is een kwalificatie-eis. Andersom: als je daar niet welkom bent mag je ook niet in de selectie. Makes perfectly sense.. Wink
 
Ruskov
#28 Bericht afdrukken
Geplaatst op 14-04-2015 15:50
Lid

Berichten: 27
Sinds: 02.01.09

Helaas klopt je, toch vrij gedetailleerde verhaal, niet helemaal Jan.

Zo kreeg ik bijvoorbeeld in eerste instantie 50 strafpunten en na het protest waren dat er 100. Geen beperking , maar een verhoging. Anderen die ook 50 pts kregen voor dezelfde reden kregen uiteindelijk 0 strafpunten, omdat het protest nu eenmaal alleen tegen mij ingediend was. Daarmee viel ik overigens precies uit de boot om uitgezonden te worden naar Rieti. Shit happens... Ik heb mijn verlies geaccepteerd en het heeft mij juist gemotiveerd het de volgende keer beter te doen.
 
Jan Ritsma
#29 Bericht afdrukken
Geplaatst op 14-04-2015 16:46
Avatar van gebruiker

Lid

Berichten: 1621
Sinds: 09.09.08

Ruskov schreef:
Helaas klopt je, toch vrij gedetailleerde verhaal, niet helemaal Jan.

Zo kreeg ik bijvoorbeeld in eerste instantie 50 strafpunten en na het protest waren dat er 100. Geen beperking , maar een verhoging. Anderen die ook 50 pts kregen voor dezelfde reden kregen uiteindelijk 0 strafpunten, omdat het protest nu eenmaal alleen tegen mij ingediend was. Daarmee viel ik overigens precies uit de boot om uitgezonden te worden naar Rieti. Shit happens... Ik heb mijn verlies geaccepteerd en het heeft mij juist gemotiveerd het de volgende keer beter te doen.


Het enige dat volgens jou dus niet klopt aan het hele verhaal, is dat je niet eerst 0 strafpunten kreeg maar 50.
Volgens de wedstrijdleider kreeg je eerst helemaal geen straf, maar ook al had je eerst 50 strafpunten gekregen, dan doet dat voor de kern van het verhaal er weinig toe. De wedsrijdleider had je naar huis willen sturen ivm de in zijn ogen levensgevarlijke stunt. Frouwke heeft dat voorkomen.

Het kan en mag niet zo zijn dat mensen voor een zelfde vergrijp (extreem) verschillend gestraft worden. Dus ook dat verschil tussen jou en anderen had er niet mogen zijn.

Nogmaals, het gaat niet tegen jou maar tegen die lieden die jou op allerlei manieren bevoordeelden. Ik heb interne informatie uit die tijd van een lid van de CW&S en die stelde dat jij in de kernploeg moest, linksom of rechts om.

Dat jij Rieti miste is vervelend en van mij had die regel helemaal niet in het reglement gehoeven. Maar op het moment dat Frouwke jou de hand boven het hoofd hield in al haar functies, was je bepaald nog niet kansloos. Dat was je wel geweest als je naar huis gestuurd was. Waarom zou een wedstrijdleider jou maar 0 of 50 strafpunten geven en een ander voor het zelfde naar huis willen sturen? Het gaat mij om de vriendjespolitiek en het kennelijke onderscheid dat gemaakt wordt tussen verschillende personen met als gevolg manipulatie van de wedstrijduitslagen.

Het is natuurlijk erg leuk als je als 15e op de ladder staat en toch bij de eerste twaalf de kernploeg ingeschoven wordt. Maar het is minder leuk als je je realiseert dat een ander, die WEL kans zag zich bij de eerste 12 te vliegen zondermeer er uit gegooid wordt terwijl hij zijn punten in een heel wat sterkere klasse dan de clubklasse bij elkaar gevlogen had. Je kan geen beter systeem bedenken om mensen volledig te demotiveren.
Jan Ritsma

 
http://www.zweefvliegenonline.nl/kpn/
Ruskov
#30 Bericht afdrukken
Geplaatst op 14-04-2015 18:13
Lid

Berichten: 27
Sinds: 02.01.09

Ik vind het jammer voor je dat iedereen tegen je is Jan. Dat elk lid dat ooit in de CW&S heeft gezeten corrupt was, is en waarschijnlijk wel zal blijven. Het is zonde dat daardoor sterke vliegers niet in de ploeg komen. Hoewel ik het kan begrijpen, vind ik het jammer dat je opgegeven hebt, maar ik hoop dat ondanks al die corruptie andere dit niet zullen doen en zullen blijven vechten tegen het systeem. Het is mij destijds compleet ontgaan dat ik, ondanks mijn slechte prestatie in een slechte klasse, puur uit politieke redenen toch de kp in ben gestemt.

Ik hoop dat je ondanks al die tegenslag toch nog plezier kunt hebben in het zweefvliegen. Het zou jammer zijn als dit niet zo is.

Ondanks mijn sympathie ga ik hier niet meer op reageren. Hoe corrupt de CW&S is wordt namelijk niet gevraagd door Sander en is daarmee wat mij betreft off topic. En als ik eerlijk ben doe ik liever andere dingen die ik wel leuk vind...
 
Jan Ritsma
#31 Bericht afdrukken
Geplaatst op 14-04-2015 19:16
Avatar van gebruiker

Lid

Berichten: 1621
Sinds: 09.09.08

Ruskov schreef:
Ik vind het jammer voor je dat iedereen tegen je is Jan. Dat elk lid dat ooit in de CW&S heeft gezeten corrupt was, is en waarschijnlijk wel zal blijven. Het is zonde dat daardoor sterke vliegers niet in de ploeg komen. Hoewel ik het kan begrijpen, vind ik het jammer dat je opgegeven hebt, maar ik hoop dat ondanks al die corruptie andere dit niet zullen doen en zullen blijven vechten tegen het systeem. Het is mij destijds compleet ontgaan dat ik, ondanks mijn slechte prestatie in een slechte klasse, puur uit politieke redenen toch de kp in ben gestemt.

I


Jammer dat je door het neerpennen van deze hoeveelheid lariekoek de zaak in het belachelijke probeert te trekken. Dat siert je niet.
Jan Ritsma

 
http://www.zweefvliegenonline.nl/kpn/
Jan Ritsma
#32 Bericht afdrukken
Geplaatst op 26-05-2015 12:56
Avatar van gebruiker

Lid

Berichten: 1621
Sinds: 09.09.08

Ruskov schreef:
Ik vind het jammer voor je dat iedereen tegen je is Jan. Dat elk lid dat ooit in de CW&S heeft gezeten corrupt was, is en waarschijnlijk wel zal blijven. Het is zonde dat daardoor sterke vliegers niet in de ploeg komen. Hoewel ik het kan begrijpen, vind ik het jammer dat je opgegeven hebt, maar ik hoop dat ondanks al die corruptie andere dit niet zullen doen en zullen blijven vechten tegen het systeem. Het is mij destijds compleet ontgaan dat ik, ondanks mijn slechte prestatie in een slechte klasse, puur uit politieke redenen toch de kp in ben gestemt.

Ik hoop dat je ondanks al die tegenslag toch nog plezier kunt hebben in het zweefvliegen. Het zou jammer zijn als dit niet zo is.

Ondanks mijn sympathie ga ik hier niet meer op reageren. Hoe corrupt de CW&S is wordt namelijk niet gevraagd door Sander en is daarmee wat mij betreft off topic. En als ik eerlijk ben doe ik liever andere dingen die ik wel leuk vind...


Okay Jeroen, Na dit hatelijke stukje kwamen mij je prestaties bij de laatste Nederlandse kampioenschappen in Belgie onder ogen. Je hebt die Belgen laten zien wat de Nederlandse kernploeg waard is.
Het was dan wel een 16e plaats, maar Baer Selen en Frouwke Kuijpers zijn nog niet aan bod geweest en de CW&S moet natuurlijk nog stemmen. Je komt vast nog wel bij de eerste drie!! Wink
Gewijzigd door Jan Ritsma op 26-05-2015 12:56
Jan Ritsma

 
http://www.zweefvliegenonline.nl/kpn/
Ruskov
#33 Bericht afdrukken
Geplaatst op 19-06-2015 10:50
Lid

Berichten: 27
Sinds: 02.01.09

Ik denk het ook Jan. En als "ze" dat niet doen, dan haal ik bakzeil middels een rechter en zal ze daarbij wijzen op de wedstrijden die ik wel goed gevlogen heb. Wel even opletten dat ik Baer niet vernoem, , want die is al jaren gestopt. Want die regels kunnen nergens op slaan, ze moeten er zich wel aan houden, toch? In het onwaarschijnlijke geval dat het zover komt en zelfs de rechter tegen mij is, dan zal ik de rest van mijn zweefvlieg carrière gebruiken om mijn frustratie te uiten op alle mogelijke wijze. Net zolang tot ze me zat zijn en daarmee ze de mond weet te snoeren. Is niet zo goed voor het zweefvliegen, maar dan hadden ze maar moeten luisteren. Halve waarheden, suggestieve voorspellingen en stemmingmakerij zal ik zeker niet schuwen. Kan een rechter namelijk toch niets mee. De tijd dat ik constructieve kritiek had zijn dan definitief voorbij. Maar laten we hopen dat je gelijk hebt Jan!
 
arjanvd
#34 Bericht afdrukken
Geplaatst op 15-07-2015 20:29
Avatar van gebruiker

Lid

Berichten: 369
Sinds: 03.09.08

Uiteindelijk komt talent altijd tot zijn recht !!

www.soaringspot.c...7-15/daily

Jeroen, van harte gefeliciteerd met deze super prestatie vandaag!
Arjan van Dijk
Venlo Eindhoven ZweefvliegClub
 
Frouwke
#35 Bericht afdrukken
Geplaatst op 16-07-2015 22:55
Lid

Berichten: 123
Sinds: 01.09.08

arjanvd schreef:
Uiteindelijk komt talent altijd tot zijn recht !!

www.soaringspot.c...7-15/daily

Jeroen, van harte gefeliciteerd met deze super prestatie vandaag!


hihi
 
Jan Ritsma
#36 Bericht afdrukken
Geplaatst op 17-07-2015 11:41
Avatar van gebruiker

Lid

Berichten: 1621
Sinds: 09.09.08

De sterkste vliegers ter wereld bevinden zich vandaag aan de dag in de 18 meter klasse.
Een ding moet ik onze dom hinnekende beleidsmakers nageven.
Ondanks jaren van wanbeleid hebben we als zweefvliegend Nederland in de 18m klasse bij de EK 2015 een deelnemersaantal dat klinkt als een klok Tup
Gewijzigd door Jan Ritsma op 17-07-2015 13:23
Jan Ritsma

 
http://www.zweefvliegenonline.nl/kpn/
Frouwke
#37 Bericht afdrukken
Geplaatst op 17-07-2015 11:54
Lid

Berichten: 123
Sinds: 01.09.08

rensvanbro schreef:
Ik reageer zo goed als nooit. Nu ook niet. Maar wel bijna.


grrrmmmbllllhhhhppfffff



Eens.
Ga mijn tijd weer beter gebruiken
 
Jan Ritsma
#38 Bericht afdrukken
Geplaatst op 17-07-2015 12:07
Avatar van gebruiker

Lid

Berichten: 1621
Sinds: 09.09.08

Moest je 4 maanden nadenken voor dit antwoord op die oude posting?

Frouwke schreef:
rensvanbro schreef:
Ik reageer zo goed als nooit. Nu ook niet. Maar wel bijna.


grrrmmmbllllhhhhppfffff



Eens.
Ga mijn tijd weer beter gebruiken


NOG beter!?
Zit je dan niet op kosten van de een of andere zweefvliegorganisatie bij de EK in Hongarije dan?
Jan Ritsma

 
http://www.zweefvliegenonline.nl/kpn/
zwevertje
#39 Bericht afdrukken
Geplaatst op 17-07-2015 23:55
Lid

Berichten: 30
Sinds: 28.04.11

Jan Ritsma schreef:
Moest je 4 maanden nadenken voor dit antwoord op die oude posting?


gelukkig is de website van onafhankelijk zweefvliegend Nederland veel sneller met reageren dan 4 maanden...

s21.postimg.org/dmedtbdyv/zvo_datum.png

s24.postimg.org/62hhhkrsl/zvo.png
 
Jan Ritsma
#40 Bericht afdrukken
Geplaatst op 20-07-2015 13:22
Avatar van gebruiker

Lid

Berichten: 1621
Sinds: 09.09.08

zwevertje schreef:
Jan Ritsma schreef:
Moest je 4 maanden nadenken voor dit antwoord op die oude posting?


gelukkig is de website van onafhankelijk zweefvliegend Nederland veel sneller met reageren dan 4 maanden...


Laat ik hier nog maar wat over zeggen.

Het heeft veel met demotivatie te maken. De zomerwedstrijden zijn nu, als ik het goed heb, aan de gang. Waarom geen nieuw nieuwsbericht? Dat zit zo: zweefvliegenonline kost aardig wat tijd. De website heeft mooie interfaces voor moderators, die het publiek nooit ziet. Zo is er een pagina voor het invoeren van wedstrijdopdrachten. het invoeren van een opdracht in de radarpagina kost daardoor maar 20 seconden. De website kent alle keerpunten. Helaas is het een heidense klus om aan die opdrachten te komen. De PR interesseert de wedstrijdleiding geen zier. Verder heeft zweefvliegenonline een prima ADS-B dekking. Maar wat heb je er aan als er maar drie of vier deelnemers ADS-B uitzenden? Zelfs op de EK neemt al niemand meer de moeite om de wedstrijd te tracken.

Aan mij ligt het dus echt niet. De lol is er gewoon een beetje van af. Vroeger moest je er als de kippen bij zijn om nog met een tweedaagse wedstrijd mee te kunnen doen, anders was het max deelnemeraantal al bereikt. Nu zie je op het forumwedstrijdleiders leuren om meer deelnemers. de 18 meterklasse EK 2015 heeft 0 (NUL) deelnemers uit Nederland. Voor de Nederlandse kampioenschappen hebben we met moeite nog 20 deelnemers.

Er zijn nog veel andere leuke dingen te doen dan zweefvliegen of een website bijhouden. Maar, als de wedstrijdleiding van de zomerwedstrijden graag de opdrachten in de radarkaart wil hebben, dan hoeven ze alleen maar te kikken.Dan krijgen ze van mij de URL waarmee ze dat in een minuutje kunnen doen en ik zet dan wel weer een announce op de nieuwspagina Laten we maar eens kijken hoe zeer hen het landelijke publiek aan het hart gaat Smile
Jan Ritsma

 
http://www.zweefvliegenonline.nl/kpn/
Deel onderwerp met:

Spring naar forum:
Verwerkingstijd: 0.20 seconden