| 21-05-2018 | 22:28
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Agenda Zweefvliegen
Klik HIER voor agenda
Gebruikers Online
· Gasten online: 7

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 2,156
· Nieuwste lid: veldhuizen
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Inschrijving Zomerwedstrijden 2016 is vanaf vandaag geopend!
webmaster
#1 Bericht afdrukken
Geplaatst op 16-02-2016 23:02
Avatar van gebruiker

Superbeheerder

Berichten: 2334
Sinds: 21.08.08

Website + aanmelden: www.zomerwedstrijden.zweefportaal.nl

Periode: 17 tm 23 juli / locatie: Malden

Een week in juli en een onvergetelijke vliegervaring voor jong en oud!

Niet alleen een kwalificatiewedstrijd voor de NK2017, maar ook voor junioren, senioren, herintreders en andere gegadigden.

Het nieuwe tintje..? Binnen het klassement gaan we onder de deelnemers tot 25 jaar een Nederlands Junior Kampioen aanwijzen! In elk geval informeel, maar als de CW&S ons plan ondersteunt ook officieel.

De Zomerwedstrijd is gekend om zijn ambiance waarin zowel junior als senior in een sportieve en vooral gezellige omgeving met elkaar genieten van een krachtmeting in de lucht. We willen de ZW meer body geven, door naast de aankomende NK-kandidaten ook te werven onder senioren, herintreders en andere gegadigden: hen in een rustige omgeving ruimte bieden om (opnieuw) kennis te maken met de charme van een week wedstrijdvliegen.

De infrastructuur op Malden nadert zijn voltooiing. Het campingterrein is model ingericht: een mooie grasmat met de nodige dennen voor voldoende schaduwplekken en ruim voldoende elektra.

Ook zal in de nieuwbouw, het deel met het camping sanitair, beschikbaar zijn met: dames- en herentoiletten, douches, wastafels, afwas plekken, een wasmachine, drop voor chemische toiletten, et cetera. Comfortabel kamperen dus!

De ervaring die we hebben met de sportieve en gezellige interactie tussen verschillende niveaus, ambities en jong en oud, willen we verder uitbouwen. Daarom ben jij van harte welkom bij de zomerwedstrijden 2016!


www.zomerwedstrijden.zweefportaal.nl/images/logokwali2009.gif

Gewijzigd door webmaster op 16-02-2016 23:03
 
www.zweefportaal.nl
Deel onderwerp met:

Spring naar forum:
Verwerkingstijd: 0.04 seconden