| 29-03-2024 | 01:03
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Gebruikers Online
· Gasten online: 3

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 2,394
· Nieuwste lid: Asher
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Inschrijven G-NL
oedske
#1 Bericht afdrukken
Geplaatst op 08-04-2010 21:24
Avatar van gebruiker

Lid

Berichten: 33
Sinds: 11.10.08

De inschrijfsite van de G-NL heeft momenteel wat problemen, er wordt hard aan gewerkt om het zo snel mogelijk op te lossen!
Oedske Osinga
aeroclubsalland.nl
zweefhist.nl
H.O.O.P.
 
http://oedske.wordpress.com/
oedske
#2 Bericht afdrukken
Geplaatst op 14-04-2010 23:18
Avatar van gebruiker

Lid

Berichten: 33
Sinds: 11.10.08

Zoals jullie misschien al hebben gelezen op de website van de G-NL, heeft onze provider recent grote problemen gehad met de server waarop o.a. de website van de G-NL stond. Helaas is bij deze problemen een aantal inschrijvingen verloren gegaan. De provider kon de database waarin de inschrijvingen stonden na de crash niet meer terugzetten.

We hebben zelf tijdens de inschrijfperiode een aantal backups gemaakt van de inschrijvingen. Uit deze backups hebben we een aantal inschrijvingen kunnen achterhalen, maar er is dus ook een aantal inschrijvingen verloren gegaan. Alle deelnemers hebben een mailtje gekregen waarin staat of ze zich opnieuw moeten inschrijven of niet.

Om zeker te weten dat je inschrijving goed is doorgekomen, raden we je aan om even op http://gnl.zweefp... te kijken onder het kopje Deelnemerslijsten. Daar zie je per wedstrijd wie er ingeschreven zijn. Controleer a.u.b. even of jouw inschrijving erbij staat en of je gegevens kloppen.

Als je het helemaal zeker wilt weten, dan kun je natuurlijk ook even contact opnemen met de organisator van de betreffende G-NL wedstrijd(en).
Gewijzigd door oedske op 14-04-2010 23:22
Oedske Osinga
aeroclubsalland.nl
zweefhist.nl
H.O.O.P.
 
http://oedske.wordpress.com/
Deel onderwerp met:

Spring naar forum:
Verwerkingstijd: 0.04 seconden