| 23-04-2018 | 09:19
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Agenda Zweefvliegen
Klik HIER voor agenda
Gebruikers Online
· Gasten online: 2

· Leden online: 1
jantoon

· Totaal aantal leden: 2,132
· Nieuwste lid: Marco1967
EZT-ers blijven bevoegd na 28 september
CTZDe europese regelgeving voor onderhoud aan (zweef)vliegtuigen, Part M, treedt in werking op 28 september 2008. Part M is echter aangepast, en het lukt niet om de verlichte Part M tijdig in werking te laten treden. Tevens zijn wij in Nederland en in vele andere landen in de EU nog niet klaar voor de inwerkingtreding. De CTZ heeft hierover uiteraard regelmatig contact met IVW.† IVW heeft ons verzocht om de volgende mail te publiceren, die met name is gericht aan de EZT-ers:

Laatste nieuws:

Het Europese parlement is voornemens de zaak op 26 september te behandelen. Of daarmee voor 28 sept de publicatie ook komt, is maar de vraag.

Desniettemin heeft IVW i.o.m. Juridische afdeling en DGLM, generieke excemptions te publiceren, o.a. overgangsmaatregelen. Deze worden op 24 sept bij de Raad voorgelegd. Als het nodig is (geen Europese publicatie op 28 sept) dan worden die excemptions van kracht verklaard. Wordt vervolgd. Ik hou jullie op de hoogte.

In elk geval kunnen alle EZT-ers ervan uitgaan dat zij na 28-sept a.s. alle bevoegdheden blijven houden die op hun EZT erkenning staan. Ook als er voor die datum geen brief van IVW in hun brievenbus gevonden wordt. Het is mogelijk dat wij het algemeen publiceren. Mocht het op 28 sept de implementatietermijn voor ELA1 naar 2009 of 2010 verschuift, dan wordt dat in de nieuwe erkenning meegenomen.

Mag ik jullie vragen alle EZT-ers hierover te informeren en hiervan opmerkzaam te maken.

Met vriendelijke groet,

J.H. (Hok) Goei
Inspecteur
Inspectie Verkeer en Waterstaat
Toezichteenheid Luchtvaart Technische Bedrijven
Unit Inspectie
Deel dit nieuws met:

Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Foto's The Gliding Bible
Website door:

Ben Hiemstra

Verwerkingstijd: 0.03 seconden