| 23-04-2018 | 21:33
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Agenda Zweefvliegen
Klik HIER voor agenda
Gebruikers Online
· Gasten online: 1

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 2,132
· Nieuwste lid: Marco1967
Gliding Calendar Girls 2009
NieuwsPssst!    Coming soon! Gliding Calendar Girls 2009 Coming Soon! 

Misschien heeft u het al horen “buzzzen” in zweefvliegend Nederland; Marc van Breemen (Glider Equipment) en Frans de Guise (fotograaf) zijn druk aan het werk  met de photoshoots voor de zweefvliegkalender 2009.

news: Collage.jpgWat deze kalender zo uniek maakt is dat de dames geen ingehuurde modellen zijn, maar echte zweefvliegsters van verschillende zweefvliegclubs in Nederland.

Op deze kalender treft u onze eigen zweefvliegende “vamps” in licht pikante poses aan. Het zweefvliegen zit hen in het bloed en dat stralen de dames ook uit op de foto’s.

De eerste shoots zijn inmiddels al een feit en het belooft een bijzondere kalender te worden! De kosten zijn nog niet exact bekend maar, wees er snel bij: de oplage is beperkt! Voorinschrijven is nu mogelijk! Check http://www.glider-equipment.nl/ om uw bestelling te plaatsen. Nu kan het nog! 

De modellen zijn oa:
Henriette de Boer (Haamstede), Josje Peters (WBAC), Vonne van der Meer (WBAC), Maaike Kuijpers (NijAC), Frouwke Kuijpers (NijAC), Kim Hozemans (NijAC), Sjeel Schnitker (EACzc), Natasja Ramona van der Neut (EACzc), Evelien Couteaux (EACzc), Oedske Osinga (ACS), Marijke Mol (ELZC), Else-Marijke Post (FAC)
Deel dit nieuws met:

Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Foto's The Gliding Bible
Website door:

Ben Hiemstra

Verwerkingstijd: 0.03 seconden