| 27-05-2018 | 11:33
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Agenda Zweefvliegen
Klik HIER voor agenda
Gebruikers Online
· Gasten online: 4

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 2,156
· Nieuwste lid: veldhuizen
Update Nationaal Eindfeest 2008
NieuwsNog heel even en dan is het zo ver: het Nationaal Eindfeest 2008 “Nog 1 keer in de wolken” op zaterdag 1 november op het zweefvliegterrein van ZC Flevo. Alle zweefvliegers uit Nederland, van zeer jong tot zeer oud, zijn van harte uitgenodigd om er met z’n allen een topavond van te maken!

Het feest zal van start gaan met een professionele coverband uit Amsterdam, zij spelen nummers van o.a. Robbie Williams, U2, Dan Hartman, Anouk en Marco Borsato. Nadat de wijzers van de klok enkele rondjes hebben rondgedraaid, zal de coverband van het podium verdwijnen, en zal er plaats gemaakt worden voor de zeer professionele Drive-in-show! Deze zullen ons de rest van de avond van de beste muziek voorzien, een spectaculaire lichtshow geven, en ons verrassen door ons nog een laatste keer dit jaar de wolken in te kunnen liften!

Aanmelden voor het feest is nog steeds mogelijk via de website www.nationaaleindfeest2008.nl Hier vindt je ook alle belangrijke informatie, impressies van Band & Drive-in-show, de lijst met aanmeldingen, en een gastenboek. Kortom: Kom samen met al je van feest-houdende clubgenoten naar Biddinghuizen op zaterdagavond 1 november, dan maken we er met z’n allen een leuke afsluiting van het seizoen van! Tot zaterdag 1 november!

Deel dit nieuws met:

Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Foto's The Gliding Bible
Website door:

Ben Hiemstra

Verwerkingstijd: 0.03 seconden