| 24-04-2018 | 06:55
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Agenda Zweefvliegen
Klik HIER voor agenda
Gebruikers Online
· Gasten online: 1

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 2,132
· Nieuwste lid: Marco1967
Open dag Glider-Equipment: 22 februari 2009
NieuwsGlider-Equipment is een handelsnaam van Van Breemen BV (opgericht in 1928) en heeft haar hoofdvestiging in Bergen op Zoom en bestaat al ruim 10 jaar.

Begin 2007 is de site www.glider-equipment.nl "de lucht in gegaan" en is Glider-Equipment nu dus twee jaar actief op het internet. Voor wat betreft aan zweefvliegen gerelateerde producten, is het bedrijf inmiddels een grote leverancier in de Benelux.

Om dat te vieren wordt er op zondag 22 februari 2009 vanaf 12:00 u. een open dag gehouden in de winkel te Bergen op Zoom. Aanmelden voor deze dag kan via deze link.

Naast het normale winkelaanbod zijn er op deze dag ook een aantal leveranciers aanwezig die de laatste nieuwtjes over hun producten in korte presentaties zullen vertellen:

Update:
  • Swen Lehner van Schempp-Hirth is aanwezig en zal een presentatie geven over de Ventus met Jetaandrijving en tevens over de de nieuwe Arcus. Swen is één van de ontwikkelingsingenieurs bij Schempp-Hirth en verantwoordelijk voor de Jet aandrijving

  • De heer Kamp van MEL Machinefabriek te Etten-Leur zal uitleg geven over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van lieren. MEL is natuurlijk bekend van de 'van Gelder' lier en de 'Leopard', maar de ontwikkelingen gaan verder waarbij electrische aandrijving een speerpunt is.

  • Fred Tegelaar van SAA (de bekende luchtvaartverzekeringen) zal in een presentatie aangeven wat er zoal belangrijk is bij verzekeringen en de kosten hiervan, dit alles onderbouwd met een stuk statistiek en praktijkervaring.

  • De Firma Draline is aanwezig met een proefopstelling van de Jet zoals die ingebouwd kan worden in de ASW-20 en de Ventus 2CxaJ. In de aanwezige Ventus is goed te zien hoe weinig ruimte dit systeem inneemt.

  • De heer Axel Lange van Lange Aviation GmbH zal een presentatie geven over de Antares, electro aandrijving en over de nieuwe Arcus van Schempp-Hirth.

  • De zweefvliegsimulator van Hoogeveen (ASK-21) zal aanwezig zijn zodat er ook in deze winter toch nog 'gevlogen' kan worden.

  • Refinish zal een presentatie geven over overhaulen van vliegtuigen en een toelichting geven op de verschillende lakken zoals bij zweefvliegtuigen toegepast.

  • Mobile-Energy, de leverancier van onze Li-ion accu's zal een presentatie geven en in gaan op de verschillende accu typen met voor/nadelen.

  • IMI Gliding Equipment is aanwezig met demonstratie van de OMRA eenmansmontage, vleugelwielen, vleugelsteunen etc. Maar ook met de nieuwe kleinste IGC goedgekeurde logger.
Voor meer bijzonderheden zie de website van Glider Equipment.


winkel Glider Equipment
Deel dit nieuws met:

Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Foto's The Gliding Bible
Website door:

Ben Hiemstra

Verwerkingstijd: 0.02 seconden