| 21-04-2018 | 21:07
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Agenda Zweefvliegen
Klik HIER voor agenda
Gebruikers Online
· Gasten online: 2

· Leden online: 1
Frits Urselmann

· Totaal aantal leden: 2,132
· Nieuwste lid: Marco1967
Luchtruimsluiting Den Haag
CLRVan maandag 30 maart tot en met woensdag 1 april 2009 zal een deel van het Nederlandse luchtruim, in verband met de Afghanistan conferentie te Den Haag, worden gesloten voor burgerluchtverkeer, met name VFR-verkeer.

Het betreft de volgende maatregelen:
  • Gedurende 3 dagen (van maandag 30 maart 20.00 uur tot en met woensdag 1 april 2009 18.00 uur plaatselijke tijd) gaat het om een klein deel van het luchtruim boven Den Haag en omstreken met een straal van 5 nm met een hoogte van 2.000 voet.
  • Op dinsdag 31 maart 2009 (conferentiedag) vanaf 9.00 uur tot 20.00 uur plaatselijke tijd zal het gaan om een groter deel van het luchtruim in het westen van Nederland met een straal van 30 nm (vanaf Den Haag) en een hoogte van 6.500 voet. De omvang van dit deel van het luchtruim maakt dat signalering en handhaving in het luchtruim tijdig kan plaatsvinden.
Het gebied van de luchtruimsluiting op dinsdag is voor Nederland uniek in zijn omvang. In een groot gebied (zie bijgaande kaart)†wordt het op zichtvliegregels vliegende burgerluchtverkeer verboden. Een uitzondering wordt gemaakt voor off shore helikopters en beloodsingsvluchten.

Les en oefenvluchten, recreatief en klein commercieel luchtverkeer is die dag niet mogelijk in dit gebied. Van de luchtruimsluiting wordt een NOTAM uitgegeven. Luchtvarende wordt geadviseerd goede nota te nemen van de geldende NOTAM's. Een kaart van het gebied is te vinden op de website van de Luchtverkeersleiding Nederland http://www.lvnl-ohd.nl

Deel dit nieuws met:

Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Foto's The Gliding Bible
Website door:

Ben Hiemstra

Verwerkingstijd: 0.03 seconden