| 25-04-2018 | 18:35
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Agenda Zweefvliegen
Klik HIER voor agenda
Gebruikers Online
· Gasten online: 4

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 2,132
· Nieuwste lid: Marco1967
OLC zondag 10 mei 2009
OLCAfgelopen zondag 10 mei was in Nederland een top overlanddag. Dit was s'avonds goed te merken aan de OLC-server die het er behoorlijk zwaar mee had.

Tot nu toe zijn er voor deze dag 88 vluchten voor de NL-OLC aangemeld met in totaal 35.377 overlandkilometers !! Dat is gemiddeld maar liefst 398 km per vlucht.

De grootste overland werd deze dag gemaakt door Peter Millenaar met een retourvlucht van 615 km. Op het verste punt was hij een mooi eind van huis. (zonder turbo) Commentaar van Peter: "Poging voor 750km FAI driehoek. Helaas. Had verwacht dat het weer wel wat beter zou worden. Eerste been schoot niet op."

Ook de vlucht van Bart Berendsen is een vermelding waard. Hij vloog in een Std Cirrus vanaf Soesterberg een retour van 540 km. Commentaar van Bart: "Leuke dag; tussen SSB en de Veluwe en later tussen de Veluwe en Holterberg nog practisch blauw".
Deel dit nieuws met:

Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Foto's The Gliding Bible
Website door:

Ben Hiemstra

Verwerkingstijd: 0.02 seconden