| 23-04-2018 | 21:11
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Agenda Zweefvliegen
Klik HIER voor agenda
Gebruikers Online
· Gasten online: 2

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 2,132
· Nieuwste lid: Marco1967
Dreigende sluiting vliegveld Hoogeveen
RegionieuwsKom op 28 mei naar het Raadhuis van Hoogeveen !!

Donderdag 28 mei a.s. bespreekt de gemeenteraad van Hoogeveen het voorstel van de lokale VVD om de erfpacht van het vliegveld op te zeggen. Concreet betekent dit dat het vliegveld in 2013 zal moeten sluiten. Ook in (politiek) Hoogeveen leeft de verkeerde overtuiging dat vliegen een elitaire hobby is van enkelen.

Frits Paymans, vice-voorzitter KNVvL zal op deze avond de raad toespreken over het belang van het openhouden van vliegveld Hoogeveen.

Een grote opkomst van mensen die de General Aviation belangrijk vinden zal een duidelijk signaal geven aan de lokale politiek om het voorstel van de VVD naar de prullenbak te verwijzen. Het is immers ons gezamenlijke doel om de weinige vliegvelden in Nederland open te houden.

Zie ook dit eerdere nieuwsbericht op zweefportaal.

Praktische informatie: De gemeenteraadsvergadering begint om 19.00. U wordt verzocht om 18.50 aanwezig te zijn. De agenda van de raadsvergadering vindt u via deze link. Het onderwerp vliegveld Hoogeveen staat als derde punt op de agenda en zal naar verwachting rond 19.45 behandeld worden. De vergaderlocatie is het Raadhuis van Hoogeveen, Raadhuisplein 1, 7901 BP Hoogeveen. Aan u het verzoek om naar het raadhuis te komen om onze woordvoerder zoveel mogelijk te ondersteunen. bron: KNVvL
Deel dit nieuws met:

Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Foto's The Gliding Bible
Website door:

Ben Hiemstra

Verwerkingstijd: 0.02 seconden