| 20-04-2018 | 23:56
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Agenda Zweefvliegen
Klik HIER voor agenda
Gebruikers Online
· Gasten online: 5

· Leden online: 1
hfl

· Totaal aantal leden: 2,132
· Nieuwste lid: Marco1967
Commissie Instructie en Veiligheid genomineerd voor General Aviation Safety Award
CIVDe Inspectie Verkeer en Waterstaat (IVW) maakt dit jaar de winnaar van de General Aviation Safety Award 2008 bekend tijdens de Airshow op zaterdag 27 juni 2009 op Seppe Airport. Deze prijs wordt sinds 2004 jaarlijks uitgereikt om personen of organisaties te belonen die een bijzondere bijdrage leveren aan de vliegveiligheid in de kleine luchtvaart.

Dit jaar zijn er twee genomineerden. De Commissie Instructie en Veiligheid van de afdeling Zweefvliegen van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor de Luchtvaart is genomineerd vanwege haar activiteiten om de vliegveiligheid onder de aandacht te houden binnen de zweefvliegwereld. Rik Moons is genomineerd wegens zijn presentaties over vliegveiligheid in Nederland en BelgiŽ.

De jury bestaat dit jaar uit Bart de Vries (winnaar 2007), Charles Jacobs (exploitant Seppe Airport), Dick Nederlof (inspecteur IVW) en Jos Wilbrink (Hoofdinspecteur Luchthavens en Luchtruim bij de IVW, tevens voorzitter).
Deel dit nieuws met:

Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Foto's The Gliding Bible
Website door:

Ben Hiemstra

Verwerkingstijd: 0.02 seconden