| 21-04-2018 | 00:16
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Agenda Zweefvliegen
Klik HIER voor agenda
Gebruikers Online
· Gasten online: 2

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 2,132
· Nieuwste lid: Marco1967
General Aviation Safety Award 2008 voor Rik Moons
CIVDe Belgische ultra-light piloot, vlieginstructeur en examinator Rik Moons is de winnaar van de General Aviation Safety Award. De award werd op zaterdag 27 juni tijdens de Seppe Airshow uitgereikt door inspecteur-generaal Jenny Thunnissen en hoofdinspecteur Jos Wilbrink van de Inspectie Verkeer en Waterstaat.

Moons ontvangt de prijs voor zijn bijdrage aan de vliegveiligheid in de kleine luchtvaart. Zo gaf hij presentaties over vliegveiligheid in Nederland en BelgiŽ. Ook leverde hij waardevolle bijdragen aan verschillende publicaties, over het voorkomen van voorvallen.

De tweede plaats is voor de Commissie Instructie en Veiligheid van de afdeling Zweefvliegen van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor de Luchtvaart. De Commissie was genomineerd vanwege haar activiteiten om de vliegveiligheid onder de aandacht te houden binnen de zweefvliegwereld.

De prijs wordt sinds 2004 jaarlijks uitgereikt door de Inspectie om personen of organisaties te belonen die een bijzondere bijdrage leveren aan de vliegveiligheid in de kleine luchtvaart. De inschrijving voor de Award van 2009 is inmiddels geopend.

Deel dit nieuws met:

Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Foto's The Gliding Bible
Website door:

Ben Hiemstra

Verwerkingstijd: 0.02 seconden