| 20-03-2018 | 16:24
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Agenda Zweefvliegen
Klik HIER voor agenda
Gebruikers Online
· Gasten online: 3

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 2,132
· Nieuwste lid: Marco1967
Regio Zuid cursus 2009-1010 voor a.s. instructeurs en a.s. technici
RegionieuwsDe Regio Zuid cursus 2009-1010 voor a.s. instructeurs en a.s. technici  in het leslokaal van de ZVC Volkel op de Vliegbasis Volkel start zeer binnenkort op 24 oktober a.s.

Deze cursus die al meer dan 25 jaar wordt gegeven, tot voor drie jaar in Tilburg en sinds vorig jaar in het leslokaal van de Zweefvliegclub Volkel op de Vliegbasis Volkel, is een initiatief van de Regio Zuid. De cursus bestaat uit 10 bijeenkomsten met telkens 2 lesonderdelen van ieder 2 uur op de zaterdagen. De cursus begint gebruikelijk ongeveer half oktober (in 2009 op 24 oktober a.s.) en eindigt eind januari. De lessen beginnen om 10.00 uur en eindigen om 15.00 uur. De cursus wordt afgesloten met een proefexamen om een indruk te krijgen van wat men kan verwachten met het examen.

De cursus bestaat uit lesonderdelen voor ieder van de verschillende examenonderdelen: Meteorologie, Human Factors, Theorie van het vliegen, Constructie (incl. Dagelijks Toezicht en Startmiddelen) , Instrumenten (incl. Vluchtoptimalisatie en Avionics), Voorschriften voor Instructeurs, Voorschriften voor Technici, Elektrische Installaties en Materialen

De kosten voor de gehele (helaas niet meer gesubsidieerde) cursus voor een lid van een club die behoort bij de Regio Zuid bedraagt  € 75,-. Clubleden van clubs buiten de regio betalen € 95,-. Het is ook mogelijk deel te nemen aan een beperkt aantal bijeenkomsten De kosten daarvoor zijn resp. € 15.- en € 20.- per dag. De kosten zijn exclusief het cursusmateriaal (waarvan het grootste deel kan worden gedownload) en examengeld. Het verschuldigde bedrag van de cursus moet betaald zijn voor aanvang van de cursus. Na inschrijving ontvangt men een lesrooster met datum en tijden wanneer welk vak wordt gegeven.

Verdere inlichtingen* over de cursus en de inschrijving ervoor kunnen worden verkregen bij de cursuscoördinator: Jan de Jong, e-mail: jldejong_at_win.tue.nl en/of telefoon: 040-2472979.

*) Omdat de datum van de eerste les zeer nabij is en het regelen van toegang op de Vliegbasis enkele dagen kost is het van het grootste belang dat de daarvoor nodige persoonlijke gegevens van de cursisten (Achternaam, Voornaam, Huisadres, Geboortedatum en Geboorteplaats) zo snel mogelijk worden doorgegeven aan de cursus coördinator
Deel dit nieuws met:

Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Foto's The Gliding Bible
Website door:

Ben Hiemstra

Verwerkingstijd: 0.02 seconden