| 20-04-2018 | 23:54
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Agenda Zweefvliegen
Klik HIER voor agenda
Gebruikers Online
· Gasten online: 2

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 2,132
· Nieuwste lid: Marco1967
Leeftijdsbegeleiding
CIVEnige tijd geleden is middels ons Zweefportaal aangekondigd dat er een handreiking, middels een database, zou worden gedaan waarmee clubs en instructeurs het onderwerp van ouder worden en vliegen bespreekbaar kunnen maken indien daar behoefte aan zou bestaan. Inmiddels is daartoe op de site van de CIV onder de knop 'Leeftijdsbeleid' een eerste aanzet gegeven.

Zoals zo vele onderwerpen is ook het onderwerp leeftijd en vliegen een dynamisch onderwerp, ofwel inzichten kunnen veranderen. Wat nu als eerste aanzet is gepresenteerd is geenszins een uiteindelijke versie. Een uitgangspunt is ook het bewustzijn dat er in de zweefvlieg gemeenschap, maar ook daarbuiten, veel kennis en inzicht bestaat over dit onderwerp, en dat bijdragen hier aan altijd welkom zijn, zodat zij met iedereen gedeeld kunnen worden.

Het Afdelingsbestuur Zweefvliegen.

Forum -> Leeftijdsbegeleiding
Deel dit nieuws met:

Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Foto's The Gliding Bible
Website door:

Ben Hiemstra

Verwerkingstijd: 0.02 seconden