| 24-03-2018 | 03:20
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Agenda Zweefvliegen
Klik HIER voor agenda
Gebruikers Online
· Gasten online: 1

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 2,132
· Nieuwste lid: Marco1967
Transponderbeperking opgeheven
KNVvLDe Koninklijke Luchtmacht heeft de nodige stappen gezet om de situatie aangaande het dataverkeer, afkomstig van Mode-S transponders, binnen haar systemen meer beheersbaar te maken. Inmiddels†is er een aantal technische maatregelen getroffen die verband houden met de computercapaciteit en het dataverkeer† naar de werkposities van de verkeersleiders op Nieuw Milligen.

Na het uitvoeren van een Safety Assessment heeft zowel de luchtmachtstaf als de Militaire Luchtvaart Autoriteit (MLA) een en ander akkoord bevonden. Dit betekent dat de beperkende maatregelen voor het transpondergebruik in en onder de Nieuw-Milligen TMA's worden opgeheven. De Notam die tot 2 Mei van kracht was wordt derhalve niet verlengd.

Het spreekt voor zich dat de komende periode de KLu de situatie nauwlettend zal volgen om zeker te stellen dat de genomen maatregelen het gewenste effect hebben en er geen onverwachte calamiteiten optreden. bron: KNVvL

Deel dit nieuws met:

Reacties
#1 | venberg op 11-05-2011 23:36
transponderKLUcht
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Foto's The Gliding Bible
Website door:

Ben Hiemstra

Verwerkingstijd: 0.03 seconden