| 20-04-2018 | 07:16
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Agenda Zweefvliegen
Klik HIER voor agenda
Gebruikers Online
· Gasten online: 1

· Leden online: 1
dirk corporaal

· Totaal aantal leden: 2,132
· Nieuwste lid: Marco1967
Persbericht: Vliegende meiden met passie
NieuwsZondag 3 juli a.s. zullen ruim 70 zweefvliegbrevethoudsters zich verzamelen op het vliegveld Malden (Nijmegen) voor de tiende editie van de Nederlandse Vrouwen Vlieg Dag.

Het evenement vindt haar oorsprong tien jaar geleden vanuit de behoefte om meer bekendheid onder dames te vinden voor deze bijzondere sport in een "mannen" wereld. De dames in de leeftijd van 14 tot 70 jaar voeren hun hobby met passie uit en, wat tien jaar geleden begon met een evenement van tien dames, is uitgegroeid tot een volwassen evenement met ruim 70 deelneemsters vanuit heel Nederland.

De NVVD vindt jaarlijks plaats, telkens op een ander vliegveld, de gehele dag zijn er op gastvliegveld Malden diverse zweefvliegactiviteiten te bewonderen met de dames.

Het evenement is vrij te bezoeken voor publiek en de zweefvliegactiviteiten zijn te zien vanaf het terras bij Restaurant de Zweef Inn. De 10e editie van de NVVD is op zondag 3 juli op het zweefvliegveld Malden (Nijmegen) aan de Groesbeekseweg 55A.

Deel dit nieuws met:

Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Foto's The Gliding Bible
Website door:

Ben Hiemstra

Verwerkingstijd: 0.02 seconden