| 17-03-2018 | 22:56
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Agenda Zweefvliegen
Klik HIER voor agenda
Gebruikers Online
· Gasten online: 1

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 2,132
· Nieuwste lid: Marco1967
Cursisten SZT Terlet
KNVvLDoor het stopzetten van de vliegactiviteiten van de SZT op Terlet konden een groot aantal vliegers niet meer vliegen. Inmiddels is er voor een behoorlijke invulling gezorgd door de positieve inbreng van de clubs op en rond Terlet. Een groep die daarin nog niet geholpen is zijn de cursisten. Bij de SZT zijn er door aspirant zweefvliegers cursussen geboekt. Het blijkt dat deze niet, of niet allen, op de hoogte zijn van het feit dat hun cursus bij de SZT geen doorgang zal vinden. Aero Club Salland geeft op gelijke wijze cursussen en heeft aangeboden om deze cursisten een plek te bieden zodat alsnog deze aspirant zweefvliegers kunnen beginnen met hun opleiding

Boeken kan via de site: www.aeroclubsalland.nl , of je neemt contact op met Jan Vink via e-mail cursus@aeroclubsalland.nl of telefoon 06-21880504.

bron: KNVvL
Deel dit nieuws met:

Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Foto's The Gliding Bible
Website door:

Ben Hiemstra

Verwerkingstijd: 0.02 seconden