| 22-04-2018 | 04:55
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Agenda Zweefvliegen
Klik HIER voor agenda
Gebruikers Online
· Gasten online: 1

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 2,132
· Nieuwste lid: Marco1967
Van SNZT bestuur: Toekomst Terlet
NieuwsHet SNZT bestuur heeft tijdens haar laatste bestuursoverleg vastgesteld dat de ontwikkeling op Terlet een verdere aanpak vereist.

Wij denken daarbij aan een kortdurend project met inspraak van de huidige gebruikers dat moet leiden tot een “breed gedragen” plan. Hiervoor hebben we in overleg met Ben van der Klein hem als verantwoordelijke projectleider aangesteld en is vanwege de tijdsdruk verzocht op korte termijn dit project te starten volgens het Plan Van Aanpak, dat u bijgaand aantreft.

Door het projectteam is al aanvang gemaakt met het opstellen van de mogelijke scenario’s, welke in de tweede helft oktober aan het bestuur ter beoordeling zullen worden voorgelegd.

Het bestuur wil zich daarbij laten adviseren en zal daartoe op korte termijn een commissie van advies samenstellen. De gekozen scenario’s zullen daarna in een workshop meeting, waarvoor een brede uitnodiging zal plaatsvinden, worden beoordeeld en nogmaals van advies worden voorzien. Eind november/begin december moet dit dan leiden tot een definitieve keuze voor de operationele en financiële plannen voor de komende tijd.

bron: website SNZT
Deel dit nieuws met:

Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Foto's The Gliding Bible
Website door:

Ben Hiemstra

Verwerkingstijd: 0.02 seconden