| 23-04-2018 | 21:33
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Agenda Zweefvliegen
Klik HIER voor agenda
Gebruikers Online
· Gasten online: 1

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 2,132
· Nieuwste lid: Marco1967
Ka6 meeting vr 24 t/m zo 26 aug. 2012 in de Wieringermeer
RegionieuwsNu de zomer weer in aantocht is,komt het jaarlijks gezellig Ka6 gebeuren weer in beeld. Voor de 3e keer hebben de Heldenaren zich met plezier aangemeld voor de organisatie. Dit jaar plannen wij 3 dagen, te weten vr 24 t/m zo 26 aug. Welkom vanaf donderdagmiddag. Voor de vrijdag hebben wij een transpondervrij-ontheffing kunnen regelen, zodat er 3 dagen zonder restrictie gevlogen kan worden.

Onze kampeergelegenheid met voorzieningen is bij de meesten van u wel bekend. We lieren deze dagen en onderzoeken of er vrijdagmiddag ook gesleept kan worden. De ZCDenHelder verlangt GPL met recente vliegervaring om solo te kunnen vliegen. Het logboekje en de documenten kunnen worden gecontroleerd. De geldende clubregels zijn bindend. Ook zal er deze dagen een beperkt clubbedrijf met 2 vliegtuigen plaatsvinden.

Inschrijfgeld voor vliegers euro 10,- / Kamperen pp. per nacht 6,- / Parkeren in hangaar per nacht 5,- / Parkeren binnen op open aanhanger 2,- / Lierstart 7,50.

Aanmelden per e-mail , wij sturen u dan een inschrijfformulier toe. Graag aanmelden voor 8 augustus of eerder! Met vriendelijke groeten: Lou Kroes en Steven Yperlaan - loukroes@ziggo.nl
Deel dit nieuws met:

Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Foto's The Gliding Bible
Website door:

Ben Hiemstra

Verwerkingstijd: 0.02 seconden