| 23-03-2018 | 21:16
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Agenda Zweefvliegen
Klik HIER voor agenda
Gebruikers Online
· Gasten online: 2

· Leden online: 1
Robin Smit

· Totaal aantal leden: 2,132
· Nieuwste lid: Marco1967
Venlose ZC: Uitnodiging Fly-in en concert Luchtmachtorkest op zaterdag 14 juli 2012

Klik HIER voor de uitnodiging + posters !! (pdf)

Uitnodiging Fly-Inn & concert van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht, in verband met 80 jarig bestaan Venlose Zweefvliegclub.

Zoals u misschien wel weet bestaat de Venlose Zweefvliegclub dit jaar 80 jaar. Ook vliegen wij al 75 jaar vanaf Venlo! Dit heugelijke feit moet natuurlijk gevierd worden.

Om dit jubileum te vieren met betrokkene van de club, zweefvliegend Nederland en inwoners van Venlo geeft het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht een spetterend concert op zaterdag 14 juli om 20:00 uur. Dit professioneel orkest bestaande uit 48 musici staat bekend om de combinatie van moderne sound, aansprekende artiesten en eigentijdse presentatie.

Hierbij nodigen we u en uw familie, kennissen en vrienden dan ook uit om met ons het jubileum te vieren bij onze hangar. Locatie: Bloemartsweg, 5915 PE, Venlo (Groote Heide). Vanaf 19:15 uur op 14 juli is het terrein open. Toegang is gratis. Meer informatie is beschikbaar op www.venlosezweefvliegclub.nl/80jaar.

Door de lucht komen kan natuurlijk ook, we houden deze dag een fly-inn met buffet. Kom je door de lucht, dan is het buffet gratis! Na afloop van het concert is er nog een super afterparty in de "Strietser", ons clubgebouw. Geef je dus snel op via www.venlosezweefvliegclub.nl/flyinn !!
Deel dit nieuws met:

Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Foto's The Gliding Bible
Website door:

Ben Hiemstra

Verwerkingstijd: 0.03 seconden