| 23-04-2018 | 09:18
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Agenda Zweefvliegen
Klik HIER voor agenda
Gebruikers Online
· Gasten online: 2

· Leden online: 2
jantoon, Dr P

· Totaal aantal leden: 2,132
· Nieuwste lid: Marco1967
Zwevers: In een paar maanden naar ruim 1300 'vrienden'.
NieuwsNaast onze eigen pagina www.facebook.com/zweefportaal kent Facebook sinds enige maanden ook een vriendengroep "Zwevers", opgezet door twee enthousiaste jonge mannen van de vliegclub Deelen.† Zij hebben het† in die tijd voor elkaar gekregen dat een derde van de zweefvliegers in Nederland middels dit sociale medium een gemeenschap is geworden, en het aantal deelnemers groeit nog dagelijks. Het is een prachtig voorbeeld van de mogelijkheden die sociale media, zoals Facebook, bieden.

Vroeger was het zweven veelal een beleving binnen de grenzen van de eigen club en slechts incidenteel werd er over het 'hekje van de eigen club gekeken'. Met die groep "Zwevers" is ineens de wereld van de zweefvlieger heel groot geworden. Het is heel leuk en wervend om te zien hoe de groep zweefvliegers middels Facebook met elkaar communiceert en van alles met elkaar deelt. Het enthousiasme straalt er af. Mooi is dat het initiatief van twee jonge mannen zo'n positief effect heeft op de zweefvlieg gemeenschap. Het is een verrijking voor zweefvliegend Nederland. Neem eens een kijkje bij die groep en je wordt vanzelf enthousiast.

Deel dit nieuws met:

Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Foto's The Gliding Bible
Website door:

Ben Hiemstra

Verwerkingstijd: 0.02 seconden