| 18-06-2018 | 13:52
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Agenda Zweefvliegen
Klik HIER voor agenda
Gebruikers Online
· Gasten online: 3

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 2,156
· Nieuwste lid: veldhuizen
SZT en SNZT schikken de nog lopende geschillen
KNVvLNa een lange periode van procederen tussen de Stichting Zweefvliegers Terlet en de Stichting Nationaal Zweefvliegcentrum Terlet is er recent tussen partijen overeenstemming bereikt om de nog lopende geschillen te schikken. Alle nog lopende procedures zijn daarmee gestopt. De schikking betekent dat er een streep onder het verleden wordt gezet.

De Stichting Zweefvliegers Terlet ging vorig jaar failliet en als gevolg daarvan konden de deelnemers vorig jaar vanaf juni helaas niet meer bij de SZT vliegen op Terlet. De vloot van de SZT is door de curator verkocht. Het is te verwachten dat het faillissement van de SZT op korte termijn wordt afgewikkeld.

Vrijwel alle deelnemers van de SZT hebben inmiddels weer een plek gevonden bij een club op Terlet of bij een andere club.

De komende jaren zal, in goede samenwerking tussen de gebruikers onderling en de gebruikers met het SNZT, op het Nationaal Zweefvliegcentrum gewerkt worden aan de verdere ontwikkeling van het vliegen. Daarnaast zal er ook gewerkt worden aan het nationale karakter van dit mooie zweefvliegveld.

De KNVvL heeft op grond van de diverse initiatieven die zijn ontplooid na het faillissement van de SZT er vertrouwen in dat de zweefvliegers ook in de toekomst hun sport op Terlet kunnen blijven beoefenen en zal dat waar mogelijk ook bevorderen.

bron: knvvl
Deel dit nieuws met:

Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Foto's The Gliding Bible
Website door:

Ben Hiemstra

Verwerkingstijd: 0.03 seconden