| 18-06-2018 | 13:52
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Agenda Zweefvliegen
Klik HIER voor agenda
Gebruikers Online
· Gasten online: 3

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 2,156
· Nieuwste lid: veldhuizen
Uitwisselingsprogramma IACE 2013
KNVvLDe KNVvL organiseert jaarlijkse samen met de Koninklijke Luchtmacht een internationaal uitwisseling evenement voor luchtvaart jongeren (m/v, 17-20 jaar).

Op 23 juli 2013 vertrekken ruim 35 Nederlandse jongeren naar 15 verschillende landen waar zij 16 dagen te gast zijn bij buitenlandse zusterorganisaties van de KNVvL.

De bestemmingen:
AustraliŽ, BelgiŽ, Canada, Czech Republic, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Hong Kong, IsraŽl, Singapore, Korea, Nieuw Zeeland, Turkije, USA en Zwitserland.

Naast diverse bezoeken aan civiele en militaire luchtvaartinstanties, bedrijfsleven en toeristische attracties, bestaat het programma uiteraard uit vliegen, sport en vrije programma. Je verblijft in verschillende accomodaties.

Voor wie?
Jonge enthousiastelingen, actief lid van de KNVvL, redelijke kennis van de luchtvaart en goede algemene ontwikkeling. De voertaal is Engels.

Wat bieden wij?
Een uniek verblijf in het land van bestemming. Je trekt op met collega's van uiteen lopende nationaliteiten en je bent soms te gast bij families aldaar. Het verblijf is geheel geregeld: vliegreis, tickets, maaltijden, overnachtingen. Ook krijg je van ons een outfit: blazer, pantalon/rok, stropdas, badge, naamborde en IACE pin en rood/wit/blauw vlaggetje voor op de mouw van het overhemd.
Voor persoonlijke uitgaven dien je zelf zakgeld mee te nemen. De eigen bijdrage per bestemming tref je op het inschrijfformulier in de bijlage.

Meld je snel aan middels bijgevoegd inschrijfformulier en kom ook na 16 dagen vol nieuwe ervaringen en vriendschappen terug na een intensief programma. Inschrijven kan tot 10 januari 2013. Na inschrijving ontvang je wellicht een uitnodiging op de eindselectiedag op 17 februari te Terlet waar bepaald wordt of en waarheen je wordt uigewisseld!

Commissie IACE
M. Kasteleijn
Voorzitter

Mw. M.L. Sjamsoeding - Schrorer
Secretaris

website IACE: www.iacea.com


bron: KNVvL

Deel dit nieuws met:

Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Foto's The Gliding Bible
Website door:

Ben Hiemstra

Verwerkingstijd: 0.03 seconden