| 21-03-2018 | 19:47
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Agenda Zweefvliegen
Klik HIER voor agenda
Gebruikers Online
· Gasten online: 3

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 2,132
· Nieuwste lid: Marco1967
André Kuipers accepteert erelidmaatschap KNVvL
Op maandag 17 december heeft André Kuipers het erelidmaatschap van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart uitgereikt gekregen. Tijdens zijn verblijf in internationaal ruimtestation ISS werd hem in een gesprek met de heer Anne Cor Groeneveld namens de KNVvL het erelidmaatschap aangeboden.

Deze bijzondere uitreiking werd gehouden in het Nationaal Lucht- en Ruimtevaartlaboratorium (NLR) te Amsterdam tijdens een bijeenkomst met genodigden van de KNVvL. Met de benoeming van Kuipers tot Erelid ziet de KNVvL een geweldige stimulans voor met name de jeugd om de lucht- en ruimtevaart als motor voor de industriële ontwikkelingen in ons land te erkennen.

De KNVvL behartigt de belangen van alle luchtsporters in Nederland. Niet alleen vliegende leden worden door de KNVvL vertegenwoordigd. Ook afdelingen zoals Luchtvaartkennis en Luchtvaartwetenschap zijn bij deze vereniging aangesloten. KNVvL wordt als kraamkamer gezien van de grote luchtvaart. Menig piloot heeft zijn eerste vluchten gemaakt binnen één van onze disciplines. Met André Kuipers als boegbeeld hoopt de KNVvL een interesse te kunnen wekken onder jongeren voor technische opleidingen om Nederland als lucht- en ruimtevaartland een stimulans te geven.


foto: Frans Guise

bron: KNVvL
Deel dit nieuws met:

Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Foto's The Gliding Bible
Website door:

Ben Hiemstra

Verwerkingstijd: 0.03 seconden