| 18-06-2018 | 15:25
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Agenda Zweefvliegen
Klik HIER voor agenda
Gebruikers Online
· Gasten online: 3

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 2,156
· Nieuwste lid: veldhuizen
Toekomst van het KEI i.v.m. Europese brevetten
KNVvLIn september heeft de KNVvL een voorstel gepresenteerd aan het Ministerie van Infrastructuur en Milieu over brevetuitgifte en alle andere activiteiten voortvloeiende uit de nieuwe Europese wetgeving ten aanzien van Flight Crew Licensing. Insteek hierbij was dat de sector invulling zou willen geven aan de recreatieve luchtvaart, inclusief het huidige RPL (dat nu wordt uitgegeven door het Kiwa).

De reacties op dit voorstel waren positief, en de toezegging was gedaan dat er voor de kerst een inhoudelijke reactie zou zijn. Op 20 december jl. heeft de sector te horen gekregen dat zij aan de slag kan met het uitwerken van een businessplan voor ongemotoriseerde luchtvaart (inclusief brevettenuitgifte en andere taken voor alle ballonvaarders).

Verdere uitbreiding van taken is op het moment niet mogelijk in verband met het langdurige contract dat de overheid gesloten heeft met Kiwa.

Dit betekent niet dat de taak al gegund is aan de sector/ KNVvL Examinerings Instituut. Een gedegen businessplan moet er nu opgezet worden, in aanvulling op het plan dat† al ingediend is.

bron: KNVvL
Deel dit nieuws met:

Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Foto's The Gliding Bible
Website door:

Ben Hiemstra

Verwerkingstijd: 0.03 seconden