| 22-04-2018 | 04:49
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Agenda Zweefvliegen
Klik HIER voor agenda
Gebruikers Online
· Gasten online: 1

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 2,132
· Nieuwste lid: Marco1967
Zweefvliegclub Eindhovense Studenten 1963-2013: Vijftig jaar jong!
NieuwsDe Zweefvliegclub Eindhovense Studenten (ZES) bestaat op 27 maart precies 50 jaar. Een mijlpaal voor iedere zweefvliegclub, laat staan een studentenclub.

Om dat te vieren organiseert de ZES een aantal evenementen waarbij we zweefvliegend Nederland van harte uitnodigen om aan deel te nemen:

De ‘OL6’ opdracht van 9 mei tot 22 juni 2013
Tijdens die periode moedigen we heel zweefvliegend Nederland aan om een unieke ZES (6) opdracht te vliegen en op de OLC te plaatsen. Een opdracht in de vorm van een 6 wordt uitgezet in het midden van het land. Er zijn prijzen voor de meest bijzondere logfiles. De prijzen zullen worden uitgereikt op de wei-land-dag (zie hieronder). Meer informatie en de keerpuntfile volgen later via de website en de social media.

Unieke wei-land-dag op zaterdag 22 juni (uitwijk zaterdag 29 juni)
Speciaal voor deze ene dag is er op een weiland in het midden van het land een tijdelijk buitenlandingsveld gecreëerd voor iedereen die wil komen buitenlanden bij de ZES. Van tevoren de OL6 opdracht vliegen kan dan nog nét! Daarna is er een barbecue, groots kampvuur en feest in de goede traditie van onze zomerkampen. Uiteraard is er ook eenmalige kampeergelegenheid geregeld om je roes uit te slapen. Schrijf je binnenkort in via onze website en kom landen op ons unieke eenmalige zweefvliegterrein en geniet van Brabantse gastvrijheid!

Symposium vrijdag 22 november TU/eindhoven
Het thema van het symposium ‘Dreams of Flight / Flight of Dreams’ is afgeleid van het thema ‘Toekomstdromen’ van het nieuwe Bachelor College van de TU/e, toegespitst op de luchtvaart. We hebben een aantal zeer inspirerende sprekers uitgenodigd die zullen laten zien hoe de combinatie van visie, technologische kennis, doorzettingsvermogen en ondernemingszin bij hen heeft geleid tot het realiseren van hun droom. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: het Nederlandse SXC Space Expedition initiatief voor commerciële ruimtereizen en Loek Boermans over de ontwikkeling van het ultieme zweefvliegtuig de Concordia hebben hun medewerking reeds toegezegd. Binnenkort zullen we de andere interessante sprekers bekendmaken. Aanmelden voor het symposium is binnenkort mogelijk via onze website.

Noteer de data alvast in je agenda. Voor meer informatie ga naar: www.zweefvliegen.nu en verzoek om op de hoogte gehouden te worden van deze lustrumevenementen!

Deel dit nieuws met:

Reacties
#1 | Dortu op 24-05-2013 00:16
cupx-bestand ten bate van OL6:

http://www.glider...013v4.cupx

met daarin de OL6-keeprunten, OL6-opdracht en het weiland:

www.gliderpilotshop.nl/documents/ZES50.jpg
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Foto's The Gliding Bible
Website door:

Ben Hiemstra

Verwerkingstijd: 0.03 seconden