| 22-04-2018 | 04:38
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Agenda Zweefvliegen
Klik HIER voor agenda
Gebruikers Online
· Gasten online: 1

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 2,132
· Nieuwste lid: Marco1967
Zaterdag 22 juni: Midzomervliegen op Zweefvliegcentrum Terlet
RegionieuwsOp zaterdag 22 juni organiseert zweefvliegclub Gliding Adventures Europe (GAE) een bijzondere vliegdag. Op deze zaterdag wordt er gevlogen vanaf het moment dat de eerste zonnestralen de aarde gaan verwarmen. Bij het krieken van de dag, om 05.19 uur, zal de eerste start gemaakt worden. En we vliegen door totdat om 22.04 uur de zon aan de andere zijde weer onder gaat.

GAE is een jonge actieve zweefvliegclub die voornamelijk op Terlet actief is. In de zomer en herfst organiseren we gedurende 7 weken de befaamde zweefvliegkampen op het Franse vliegveld St. Florentin. De club telt momenteel zo’n 100 leden die van woensdag tot en met zondag op Terlet kunnen zweefvliegen.  Vorig seizoen werden er bij GAE ongeveer 6700 starts gemaakt. De club beschikt over een grote vloot van 12 vliegtuigen, die voor vliegers op alle niveaus een uitdaging te bieden hebben

Op midzomerdag 22 juni, de langste dag van het jaar, stellen we iedereen die geïnteresseerd is in zweefvliegen op Terlet, in de gelegenheid met ons mee te vliegen en te genieten van deze mooie sport. Iedereen is dus welkom. Relaties, Oud leden, geïnteresseerden vanuit andere clubs en cadeauvluchten.

De club heeft er zin in om zoveel mogelijk veilige starts en landingen te maken.
Iedereen is welkom om te komen kijken en te ervaren wat zweefvliegen is. Elk uur kunnen 10 personen mee de lucht in. Vooraf wordt er een briefing gegeven in ons clubhuis naast het restaurant ‘de Thermiekbel’ en daarbij een korte introductiefilm.

Via het contactformulier op de website www.zweven.eu kan je je aanmelden voor het midzomervliegen. Na afloop van de dag zal er worden gedineerd en geborreld in ‘de Thermiekbel’.

Deel dit nieuws met:

Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Foto's The Gliding Bible
Website door:

Ben Hiemstra

Verwerkingstijd: 0.03 seconden