| 21-04-2018 | 21:13
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Agenda Zweefvliegen
Klik HIER voor agenda
Gebruikers Online
· Gasten online: 1

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 2,132
· Nieuwste lid: Marco1967
MillenAir glider supplies officieel dealer van LX navigation in de Benelux
NieuwsPer 9 september is MillenAir glider supplies officieel dealer van LX navigation in de Benelux. Glider Pilot Shop (GPS) richt zich nu volledig op LXNAV *.

Maurits Dortu van GPS handelt tot en met 30 september de bestaande service en reparatiezaken van LX navigation af. Daarna gaat MillenAir dit volledig overnemen. Het is de bedoeling dat de klant/gebruiker hier zo min mogelijk van gaat merken. Neem contact op met MillenAir voor vragen over de overgang van dealerschap, huidige en toekomstige service en reparaties.
LX navigation is o.a producent van de nieuwe LX Zeus. Voor bezitters van een LX7000/7007 is het mogelijk om tot en met december voor een aantrekkelijke inruilkorting dit systeem naar LX Zeus te upgraden. Kijk op www.millenair voor alle informatie.

* Toelichting: LX navigation is het originele bedrijf wat al 30 jaar bestaat. Dit bedrijf is een aantal jaren geleden opgesplitst en heeft een ander bedrijf gevormd: LXNAV. Deze ontwikkelen andere producten dan LX navigation, maar bijvoorbeeld de LX8000 is origineel volledig bij LX navigation ontwikkeld. Beide bedrijven hebben een verschillende productlijn.


LX Zeus vluchtcomputer

Deel dit nieuws met:

Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Foto's The Gliding Bible
Website door:

Ben Hiemstra

Verwerkingstijd: 0.03 seconden