| 22-04-2018 | 10:24
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Agenda Zweefvliegen
Klik HIER voor agenda
Gebruikers Online
· Gasten online: 1

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 2,132
· Nieuwste lid: Marco1967
Zorgen over kwaliteitsniveau en prijsniveau bij Europese brevetuitgifte door IL&T
KNVvLDe KNVvL maakt zich grote zorgen over zowel het kwaliteitsniveau als het prijsniveau van de Europese brevetten als de Inspectie Leefomgeving en Transport deze gaat uitgeven per april 2015. De KNVvL geeft sinds 2004 de vliegbrevetten voor onder andere zweefvliegen en ballonvaren uit. Door de grote kennis binnen de sector is de kwaliteit van het brevet altijd hoog geweest. Door de inzet van vrijwilligers en de efficiŽnte verwerking zijn de kosten altijd laag gebleven.

Vanaf 8 april 2015 zullen in Nederland nieuwe Europese brevetten uitgegeven worden. Een werkgroep van de KNVvL heeft een jaar gewerkt, in samenwerking met en op verzoek van DGB en Inspectie Leefomgeving en Transport, om ook in de toekomst de nieuwe brevetten uit te kunnen geven.

Wij werden dan ook onaangenaam verrast toen we op de hoogte werden gesteld dat de Inspectie Leefomgeving en Transport (IL&T) heeft besloten de brevetten voor zweefvliegen en ballonvaren in eigen beheer uit te gaan geven.

Wij maken ons sterk zorgen over zowel het kwaliteitsniveau als het prijsniveau bij Europese brevetuitgifte door IL&T. Klik HIER voor de brief die de KNVvL deze week ontving van IL&T.

bron: KNVvL
Deel dit nieuws met:

Reacties
#1 | AdBro op 04-02-2014 19:32
Het is droevig dat ons zweefvlieg-genot door instanties met politieke doeleinden om zeep wordt geholpen.. De KNVvL heeft 't altijd goed gedaan, ze willen zelfs nog wel even meekijken hoe het zou moeten. Vervolgens gaan ze het op hun manier doen met als gevolg dat we geen aanwas jongeren krijgen (HOGE EISEN STELLEN). Einddoel, degene die wil zweefvliegen doet het maar ergens anders maar NIET in nederland.
Leve de EU
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Foto's The Gliding Bible
Website door:

Ben Hiemstra

Verwerkingstijd: 0.04 seconden