| 24-03-2018 | 01:35
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Agenda Zweefvliegen
Klik HIER voor agenda
Gebruikers Online
· Gasten online: 1

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 2,132
· Nieuwste lid: Marco1967
Geen vergoeding 8.33 kHz radio
KNVvLIn de KNVvL nieuwsbrief van 30 november jl. is bericht dat, op basis van berichtgeving vanuit Europe Air Sports (EAS), een mogelijkheid zou komen tot een bijdrage in de kosten vanuit de Europese Commissie voor de verplichte vervanging van 25 kHz radio's door 8.33 kHz radio's.

De KNVvL heeft deze mogelijkheid uitvoerig bestudeerd en contact gehad met EAS en het, door andere EU landen ingehuurde, aanvraagbureau. Gedurende dit onderzoek is gebleken dat de kosten en de complexiteit van de aanvraag bij de Europese Commissie aanzienlijk zullen zijn.

Kosten die primair door de KNVvL gedragen en dan doorberekend moeten worden. Daarbij worden de aanvraagtermijnen, die gesteld worden door zowel nationale overheden als de Europese Commissie, zeer strikt gehandhaafd. De eerste termijn valt al op 18 januari a.s. Verder is naar voren gekomen dat het aantal reeds aangeschafte 8.33 kHz radio's bij de KNVvL onbekend is, waardoor het financiŽle risico voor KNVvL ťn aanvragers onbekend is. Ook is Łberhaupt niet zeker of de aanvraag door de Europese Commissie gehonoreerd zal worden.

Na zorgvuldige overweging van al deze factoren, belangen en onzekerheden, heeft de KNVvL noodgedwongen moeten besluiten dit proces niet in te gaan en geen aanvraag bij de Europese Commissie in te dienen.

bron: KNVvL
Deel dit nieuws met:

Reacties
#1 | Frits Urselmann op 07-01-2016 23:08
hmmmm met een dooie mus blij gemaakt Sad
#2 | Jip op 21-01-2016 16:05
.....
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Foto's The Gliding Bible
Website door:

Ben Hiemstra

Verwerkingstijd: 0.04 seconden