| 24-03-2018 | 01:31
Navigatie
Sponsors Kernploeg
Agenda Zweefvliegen
Klik HIER voor agenda
Gebruikers Online
· Gasten online: 3

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 2,132
· Nieuwste lid: Marco1967
Rapport Toekomstvaste General Aviation Locaties
KNVvLOp 16 maart heeft de Staatssecretaris van het ministerie van Infrastructuur en Milieu het TGAL rapport aangeboden aan de Tweede Kamer. Dit rapport, uitgeschreven 'Toekomstvaste General Aviation Locaties' is opgesteld door procescoördinator Chris Lorraine, in opdracht van de Nederlandse Vereniging van luchthavens (NVL). Het is mede tot stand gekomen op basis van input van alle KNVvL luchtsportclubs, verenigingen en scholen.

Hiertoe is destijds een enquête verzonden, waarin wensen, knelpunten en voornemens van deze clubs werden gevraagd. Het stuk is verder beleidsmatig ingevuld door het hoofdbestuur en de afdeling operations. Dit rapport zal leidend zijn bij de toekomstige inrichting van het Nederlandse luchtruim.

Opgemerkt moet worden dat hiertoe nog vele vervolgstappen en overleggen nodig zijn. In zoverre is dit rapport een startpunt. Het zal verder formeel worden besproken op het GA symposium van 18 april a.s.

Het rapport, alsmede de begeleidende brief van de Staatssecretaris zijn te downloaden.

bron: KNVvL
Deel dit nieuws met:

Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Registreren
Beste bezoeker, pas na registratie krijg je volledige (lezen en schrijven) toegang tot het Zweefportaal forum. Bij ieder bezoek wordt een overzicht getoond van alle nieuwe forumberichten. Klik HIER om vandaag nog te registreren!!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik HIER om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag HIER om een nieuw wachtwoord.
Volg Zweefportaal ook op
Foto's The Gliding Bible
Website door:

Ben Hiemstra

Verwerkingstijd: 0.02 seconden