Onderwerp: Zweefportaal - Alles over zweefvliegen :: Toekomstvisie Terlet

Geplaatst door Jan de Hulster op 26-12-2011 13:08
#12

Sieb schreef:
Jan de H,

Lees nu eerst de stukken eens grondig door voor je begint te roepen. Er staat nergens dat de KNVvL of zweefvliegend NL de exploitatie van SNZT of de Terletclubs dient te subsidieren. Alle scenario's zjn gebaseerd op eigen broek ophouden......je hele verhaal snijdt dus geen hout.

Prima uitgedachte scenario's verder waar je zelfs als niet-Terlet vlieger toch nog faciliteiten door de week kan afnemen!

Dan nog even om misverstanden te voorkomen: Op Soesterberg kan onder voorwaarden door de weeks worden gevlogen maar, dit in tegenstelling tot Malden en Salland ,alleen door eigen leden (want anders wordt de druk op de natuur in de EHS waar we in liggen te hoog...).deze passage was wat vaag uit het stuk:

Door de TMG club en de school is ingestemd met een mogelijk bijdrage van 1/3 van de striphuur (elke partij ca. 6.000 euro). De rest (ca. 5.000 euro) dient te komen van bijdrage terletgebruik door zweefvliegend Nederland

Maar goed als Terlet letterlijk zijn eigen broek gaat ophouden van af NU, zoals jij stelt.
(Dus geen enkele subsidies vanuit de KNVvL (-dus gefinancieerd door KNVvL leden- ) richting Terlet, dan is het prima toch?

prettige feestdagen.

Gewijzigd door Jan de Hulster op 27-12-2011 11:48