Onderwerp: Zweefportaal - Alles over zweefvliegen :: Links naar commerciele sites

Geplaatst door Jan Ritsma op 07-10-2012 13:13
#12

Sieb schreef:
Je moet niet zo lopen te zeuren Jan.


Hi Sieb,
Als bestuurder zou je dat soort uitspraken achterwege behoren te laten. Zeker als je ze uit tegen iemand die alleen maar vraagt om duidelijkheid. Ik bemoei me op dit moment niet met het beleid, maar wil alleen de regels weten waar iedereen zich aan moet houden. Als bestuurder stel jij regels op. Het is natuurlijk bizar als je daarna iemand als een zeur wegzet die alleen maar die regels wil kennen. Die tactiek volgde de SZT ook;)

Sieb schreef:
EPST en GPS zijn sponsoren van veel KNVvL activiteiten. De hoofdregel bij sponsoring is dat de gesponsorde partij een tegenprestatie levert. In dit geval free publicity. Zo werkt dat gewoon en dat zal de komende jaren alleen maar meer nodig zijn. Zo kan je namelijk de zaak tegen lage kosten draaiende houden. Als commercieele bedrijven op deze wijzecruimte krijgen is dat dus alleen maar logisch. En dan is het ook heel logisch dat anderen geweerd worden. Je moet eens proberen op de olympische spelen in een Pepsi shirt op de tribune te gaan zitten of in een bavaria outfit........snap je het nu?


Zo zou het in elkaar kunnen zitten. We weten niet of het werkelijk zo zit, want ik neem aan dat jij er een slag naar slaat. Alleen de webmaster/ABZ kunnen dat uitleggen, en die antwoorden niet op dat soort vragen. Wat er op voorhand al tegen spreekt is dat de webmaster destijds aangaf Maurits daar over te hebben aangesproken.
Een vergelijking met de olympische spelen is bizar. Daar worden miljoenencontracten afgesloten en die zitten goed in elkaar. Hier lijkt het weer op het gebruikelijke kamaraden, vriendjes, nattevingerwerk. Als het echt zo in elkaar zou zitten, dan zou natuurlijk goed omschreven moeten zijn waar beide partijen zich aan moeten houden. Als ik morgen wat onduidelijke diensten voor de KNVvL verricht, dan zou het absurd zijn dat dat mij een onbeperkte toegang tot alle KNVvL gelden, bronnen en publiciteitsplatforms zou geven. Waarom niet een gewoon advertentietarief. Dan heb je die hele sponsor misschien niet nodig en loopt niet alles door mistige straatjes.

Wat te denken van een post reiskosten op de AZ begroting waaruit een abo voor SPOT trackers wordt betaald? Ik vind dat de KNVvL scherp gescheiden dient te blijven van bedrijven van individuele leden.

Sieb schreef:
En wat mij betreft mag de webmaster de berichten in dit draadje over commercieele postings naar een andere draad overzetten.


Prima plan!