Onderwerp: Zweefportaal - Alles over zweefvliegen :: Slotje

Geplaatst door Jan Ritsma op 19-06-2014 13:40
#9

Wat hier gebeurt is een goed voorbeeld van trollen. Het onderwerp is het opslotdraaien van draadjes (het verbieden van een verdere discussie over een onderwerp) De webmaster hoort dat trollen niet te beantwoorden met een slotje, maar met het splitsen van het draadje in het oude en het eventuele nieuwe onderwerp. Als er door de trollen geen zinnig nieuw onderwerp wordt aangedragen, of de postings enkel en alleen worden gedaan om het forum te verzieken, dan moet opgetreden worden tegen de trol (niets zeggende onzin zoals over het weer gaan praten, plaatjes posten, alleen maar smileys, etc. De trollen willen graag bereiken dat de draad op slot gaat. Die moet je natuurlijk niet hun zin geven.

Otto Foelkel schreef:Ongeveer de helft van mijn commentaren op krantenartikelen werden niet geplaatst, daar ze zich niet conformeerden aan de Postbus 51 mening, reden waarom ik gestopt ben ze nog langer in te dienen.

Vrijheid van meningsuiting wordt daarmee een betrekkelijke zaak.

Al mijn postings op Zweefportaal werden tot nu toe wl geplaatst, dus ik geloof dat e.e.a. wel meevalt op dit forum.


Dit draadje gaat niet over het weghalen of "niet plaatsten" van postings. Mocht de webmaster willen ingrijpen, laat hem dan dit draadje splitsen.

@Otto, er is al weer een posting van mij verwijderd Mijn posting was zogenaamd oftopic. (dan kan hier op de zelfde manier tegen Duich liar en Jan de Hulster worden opgetreden). De webmaster beweerde dat het onderwerp niet "anonieme posters" was, maar "conflict Terlet". Op het eerste gezicht heeft hij gelijk, zij het niet dat in die draad van "conflict Terlet" zich een discussie over anonieme forumposters bevond, Waar de webmaster notabene zelf aan mee deed.

Zo schreef Otto Foelkel in het onderwerp "Terlet":

Dirk-Jan Z schreef:
Dat is een oude discussie met een lange schimmelige baard.


Klopt, en berichten van anoniemen beschouw ik dan ook als beschimmeld en neem ik niet serieus.


Verder kan je de rubriek "ingezonden stukken" van een krant niet met een forum vergelijken. Als jij vindt dat vrijheid van meningsuiting een betrekkelijke zaak wordt, dan zou je je hier moeten inzetten voor een verbetering.

Maar laten we bij het onderwerp blijven: slotjes

Gewijzigd door Jan Ritsma op 19-06-2014 15:59