Onderwerp: Zweefportaal - Alles over zweefvliegen :: Commissie sportzaken KNVvL trekt zweefvliegrecord in.

Geplaatst door Jan Ritsma op 14-05-2014 16:46
#27

TonS schreef:
Ik denk eigenlijk dat een mailtje met de tekst "Hallo Karel, een week of 9 geleden stuurde ik je onderstaande mail. Heb je inmiddels al tijd gehad om er naar te kijken en zo niet, heb je dan enig idee wanneer ik antwoord kan verwachten?" beter werkt dan een post op een forum waarin en passant de hele KNVvL als incompetent wordt afgeschilderd.


Als je wat meer op ZO las, dan wist je dat het om een lawine van dit soort problemen gaat.
In 1976 stuurde ik al een brief aan de KNVvL en zit na enkele maningen NU nog steeds op antwoord te wachten.

Het gaat niet om dit ene geval maar om een regelrecht wanbeleid.

TonS schreef:
Het verschil met een GPL lijkt me ook wel duidelijk. Dat is (vanaf 2015) een verplicht papiertje dat je nodig hebt om te mogen vliegen. Daar is een organisatie voor opgezet, je betaalt er ook voor. De brevet- en recordadministratie is puur vrijwilligerswerk waar het m.i. heel redelijk is als dingen soms wat langer duren.


Voor de CSZ betalen de leden allen een tientje voor de sportlicentie. Maar het gaat niet over, of een brevet belangrijker is dan een record of, of er al dan niet voor wordt betaald. Het gaat over de mentaliteit en er is geen enkele garantie dat die bij een andere afdeling van de KNVvL beter zou zijn. Zo zit ik al weer bijna twee jaar op een antwoord van het ABZ te wachten. De laatste maning aangetekend verstuurd. Geen enkele reactie tot nu toe.