Onderwerp: Zweefportaal - Alles over zweefvliegen :: Anonieme forumtrollen

Geplaatst door Jan Ritsma op 22-06-2014 08:25
#9

Chester schreef:
De rest van je leven getrolled worden door jullie is dan ook niet bepaald een aanlokkelijk vooruitzicht.

Chester, je moet je niet zo theatraal aanstellen. Er is hier niemand die jou trolt.
Niemand die zich bijvoorbeeld Scheter noemt, speciaal voor jou een account aanmaakt (duidelijk niet zonder hulp van de webmaster) en vervolgens als enig doel heeft, onbeschoft te reageren op jou postings, grove taal uit te slaan en handig de onderbuikgevoelens van een bepaald soort forumpubliek te bespelen.
Chester schreef:
Otto Foelkel schreef:
Je zou de webmaster kunnen verzoeken om een enquêtes onder de leden te houden en de uitkomst daarvan als bindend te beschouwen.

Dan wel vooraf gegaan door een enquete wie men hier graag gebanned ziet. Ik vermoed zomaar dat het dan een stuk aangenamer wordt...


Er wordt in dit forum veel gepost wat mij niet interesseert en waarschijnlijk de meeste mensen hier niet.
Daardoor krijg ik niet het gevoel "getrolt" te worden. Er is beslist een deel van de gebruikers die het wel apprecieert en dagenlang doorzeurt over een bepaalde PDA, NOTAM weergave, etc. Als een bepaald onderwerp je niet aanstaat, dan lees je het gewoon niet. Simpel!

Dit heet een discussieforum, maar op het moment dat er een discussie plaatsvindt, gooit de webmaster de draad op slot, met onnozele kreten als "dit was te verwachten' De webmaster geeft op geen enkele legitieme vraag antwoord en grijpt niet in als telkens weer de draadjes verstoord worden door de ECHTE trollen (zoals Jasper Granettia) die alleen maar plaatjes, smileys, en oneliners posten en midden in de discussie beginnen te leuteren over wat ze morgen gaan eten o.i.d.. De webmaster accepteert en faciliteert trollen als MinjaRats. dat soort crêpes lijken hem goed van pas te komen. maar dat is een dure vergissing, want als deze methode eenmaal gelegitimeerd wordt, kan hij met goed fatsoen ook niet meer ingrijpen tegen het zelfde type trol dat toevallig iemand stalkt die hij wel aardig vindt.

Dit brengt mij trouwens op een tweede vraag aan de webmaster in deze draad: Is het hier toegestaan om postings gedaan in het ene subforum, te beantwoorden in een ander subforum?
Hier komt natuurlijk ook geen antwoord op, want als het nee is, dan moet hij de posting van zijn vriend MinjaRats weghalen. Als het ja is, dan ga ik dat ook maar doen. ;)

Gewijzigd door Jan Ritsma op 22-06-2014 12:33