Onderwerp: Zweefportaal - Alles over zweefvliegen :: Anonieme forumtrollen

Geplaatst door Jan Ritsma op 22-06-2014 19:36
#13

JuliettBravo schreef:
Misschien heb ik het gemist, maar ik heb nog steeds geen hard bewijs gezien dat MinjaRats een tweede account van een bestaande zweefportaler (?) is? En ik geloof ook niet dat er regels zijn over gebruikersnamen? Zou ik mijn account op mogen zeggen (aangezien de JB is verkocht) en een nieuw account "Jimn_Rasta" aan mogen maken*?

*Natuurlijk met bijpassende schermafbeelding: http://4hdwallpap...arley.jpeg


Laten we met het laatste beginnen. MinjaRats zijn de letters van Jan Ritsma. Dat mag best, maar als dan ook blijkt dat die persoon het nodig vindt om deze account uitsluitend te gebruiken om mij te schofferen, dan geeft dat een bedenkelijk totaal beeld.

Wat die dubbele account aangaat: Als MinjaRats om 12:17 in het besloten gedeelte van het forum een dergelijke onbeschofte posting doet, waarbij je er van uit kan gaan dat de webmaster ingrijpt, al was het alleen maar ten aanzien van de oproep om postings in andere subfora te beantwoorden, dan lijkt het me uitgesloten dat hij om 12:57 voor het laatst aanwezig is en daarna botweg vier dagen lang niet inlogt op ZP. Tenzij hij natuurlijk over een tweede identiteit beschikt waarmee hij toch in het besloten gedeelte kan komen. Daarna heeft hij na een paar minuten te zijn ingelogd, wederom 4 dagen niets van zich laten zien. Dit stinkt aan alle kanten. Waarom denk je dat Ben niets van zich laat horen over zijn nieuwe forum moderator?

De eerste posting van MinjaRats was een zeer onbeschoft antwoord op een vraag die ik de webmaster hier stelde. Denk je nu heus dat een fonkelnieuw lid met zijn eerste posting het lef heeft om op een vraag aan de webmaster als beantwoorder daarvan in te springen?? Nota bene met als nick de letters van mijn naam en met een dergelijke grove inhoud?? Verder wist hij met zijn eerste posting ook precies hoe je alles moest doen. Ook was hij goed op de hoogte van het bestaan van mijn privéwebsite, mijn prestaties in Afrika, etc.. Het is een ervaren forumgebruiker.

Maar, Ben Hiemstra mag hier wat mij betreft verklaren dat MinjaRats geen twee accounts heeft, dan weten we wat we aan Ben hebben als uitkomt dat dat wel zo is.

Gewijzigd door Jan Ritsma op 22-06-2014 19:49