Onderwerp: Zweefportaal - Alles over zweefvliegen :: Anonieme forumtrollen

Geplaatst door Jan Ritsma op 22-06-2014 20:35
#15

Je kan ze ontoereikend vinden, maar lachwekkend zijn ze zeker niet. Het gaat om een grote hoeveelheid aanwijzingen.
Ik heb ze bij lange na niet allemaal genoemd en sommige noem ik ook niet omdat ik mijn methode van werken daarbij vrijgeef. Ik vind het lachwekkend dat jij denkt dat een newbe op een forum, die van alles zeer goed op de hoogte blijkt te zijn een dergelijk bericht post en daarna dagenlang niet meer naar de reacties kijkt.

Ben Hiemstra kan als webmaster controleren of iemand twee accounts heeft. Ten eerste beweert hij zelf dat hij weet wie iedereen is. Ten tweede kan hij met één druk op de knop zien welke IP adressen door een forumgebruiker worden gebruikt. Als hij bij MinjaRats even op zijn IPadres klikt, krijgt hij automatisch alle namen die dat adres nog meer gebruiken.

Uit MinjaRats zijn postings blijkt dat hij zweefportaal door en door kent en dat geldt ook voor berichten van jaren terug.

Persoonlijk denk ik Dat MinjaRats Ben Hiemstra is. Vast staat dat Ben het met MinjaRats eens is wat betreft het forumgebruik terwijl dit extreem afwijkt van wat een webmaster in het algemeen geoorloofd acht.