Onderwerp: Zweefportaal - Alles over zweefvliegen :: Anonieme forumtrollen

Geplaatst door Jan Ritsma op 24-06-2014 17:23
#66

Otto Foelkel schreef:
Iedereen weet dat ik bezwaren heb tegen anoniem posten.

Zolang de forumregels dat echter toelaten, dien je dat te respecteren en kun je niet meer doen dan de poster te verzoeken zich bekend te maken. Doet hij dat niet, dan houdt het gewoon op.

Om daarna, langs welke weg dan ook, te proberen om iemands identiteit te achterhalen, is niet legitiem, want daarmee ondergraaft je de bedoeling van die regel.

Jan gaat echter nog veel verder, door aanwijzingen te geven, waaruit je zou kunnen concluderen wie het betreft. Daarna noemt hij zelfs een naam en als dan later blijkt, dat het die persoon toch niet is, denkt hij er zich met een excuus vanaf te kunnen maken.

De hele gang van zaken vind ik dermate kwalijk, dat ik de webmaster toch ter overweging geef om hem definitief van het forum te verwijderen.Otto doe niet zo verschrikkelijk hypocriet:

Otto Foelkel schreef:
Zolang jij je meent te kunnen permiteren je anoniem op dit forum te kunnen uiten, hebben diegenen die zich daaraan ergeren het volste recht, jou onder je cover vandaan te slepen!


Geen enkele webmaster op geen enkel forum (met één uitzondering dan) accepteert dat er anoniem een account wordt aangemaakt met als doel een andere forumbezoeker te schofferen. Geen enkele webmaster accepteert (met één uitzondering dan) dat iemand, anoniem of niet crosspostings propageert.
MinjaRats is verre van legitiem, want hij heeft hier een dubbele account.

Gewijzigd door Jan Ritsma op 24-06-2014 17:42