Onderwerp: Zweefportaal - Alles over zweefvliegen :: Anonieme forumtrollen

Geplaatst door Jan Ritsma op 25-06-2014 01:10
#76

De discussie over anoniem posten is al vaker gevoerd. Dat is hier het probleem niet. Het gaat er om dat een anonieme poster zijn anonimiteit niet misbruikt door op een smerige manier een ander forumlid te gaan stalken.

Daar moet een webmaster op ingrijpen. Posten onder een pseudoniem mag. Dan kan je rustig zondags weer na je club, zonder rekening en verantwoording af te moeten leggen over want je nu weer hebt gezegd.

Zoals ik al eerder schreef, de mening van een anonieme poster is niets waard omdat het gewicht van een mening direct verbonden is met degene die hem uit. Als iemand met solide argumenten en feiten aan komt zetten kan dat best anoniem.

Wat betreft MinjaRats ben ik er uit. Het is een lid van Aeroclub Salland dat met regelmaat in Kazachstan verblijft
Hij komt hier ook onder een andere account, dus begrijp ik niet dat de webmaster die tweede account heeft goedgekeurd.

Probleem opgelost. Als we nu dit soort vulgaire forumtrollen weren en mensen die weliswaar anoniem zijn , maar rustig argumenteren met rust laten, dan is er niets aan de hand.

Excuses aan Ben omdat ik vermoede dat hij het was, maar ik begrijp nog steeds niet dat Ben dit allemaal toelaat en zelfs niet ingrijpt als anoniempjes crossposten aanbevelen. Dan ga je als webmaster niet vrijuit.