Onderwerp: Zweefportaal - Alles over zweefvliegen :: Intro moderator-fs

Geplaatst door TonS op 11-07-2016 15:03
#9

Jan Ritsma schreef:
TonS schreef:
moderator-fs schreef:
De taakomschrijving van een moderator/webmaster is terug te lezen in de gebruikersvoorwaarden van dit forum. Zie link in handtekening.


In die voorwaarden staat het woord "schofferend". Dat blijft natuurlijk ook een rekbaar begrip, maar het mag wat mij betreft best wat strakker bewaakt worden.


Het valt op, dat jij in dit forum met regelmaat om censuur loopt te zeuren. Wel selectief natuurlijk, want [url=[/url] heb ik je nog nooit over gehoord.

Censuur is alleen maar nodig om zaken die het daglicht niet kunnen verdragen onder het tapijt te vegen en personen die falen te beschermen. Censuur is 1 van de middelen die graag gebruikt wordt om het volk dom te houden en zo het democratisch proces te ondermijnen.


Op dat moment liep er geen discussie over modereren. Nu wel en grijp ik dat aan om mijn visie te geven. Dat ik er destijds niet op reageerde wil toch niet zeggen dat ik het ermee eens was? Daar is niet selectiefs aan. Dit was meer mijn laatste bijdrage aan dit draadje, want mijn standpunt is wel duidelijk en heb niet zoveel zin in verder discussie met iemand die me voor zeurkous uitmaakt.