Onderwerp: Zweefportaal - Alles over zweefvliegen :: Modereren en censureren

Geplaatst door Jan Ritsma op 14-07-2016 20:54
#27

Otto Foelkel schreef:
Jan Ritsma schreef:
Daar wil ik geen antwoord op geven is wel het minste watje kan zeggen.

Negeren is ook een antwoord, waarmee iemand duidelijk maakt, dat je je met zaken bemoeit, die jou niet aangaan.


Otto, ik zal het nog een keer uitleggen.
1) Als ik iemand wat vraag en hij draait zich zonder een woord te zeggen om en loopt weg, dan is het duidelijk dat hij geen antwoord wil/zal/kan geven. Maar dan denkt men in het algemeer daarbij: wat een onbeschofte hufter is dat.
Als iemand even zegt dat hij geen antwoord kan/mag geven, dan is alles duidelijk en het is een stuk beleefder.

2) Ik bemoei me met zaken die mij aangaan. In dit forum wordt tegen alle forumregels in een anonieme trol alle gelegenheid gegeven een tweede account aan te maken met een anagram van mijn naam en die account wordt uitsluitend gebruikt om mij te schofferen. Bovendien zet die figuur ook nog aan tot crossposten.
Als een moderator daar niets aan doet en zo'n account ongemoeid laat, dan is wantrouwen wel het minste wat hij kan verwachten.

Een voorbeeld van je bemoeien met zaken die je niet aangaan vind je HIER in post nr 18 van deze draad.

Otto Foelkel schreef:
Daarbij straalt jouw verzoek regelrecht wantrouwen uit naar de persoon tot wie je je richt, hetgeen er niet toe bijdraagt er serieus op in te gaan.


Oorzaak en gevolg moet je niet omdraaien. Als er op mijn verzoek om minjarats te verwijderen niet wordt gereageerd dan weet iedereen wel genoeg. Kennelijk kunnen sommige figuren de forumregels op vele punten overtreden terwijl anderen bij het kleinste slippertje gelijk rigoreus worden aangepakt.
Mijn doel is iedereen duidelijk te maken dat dit geen vergissing is, maar dat hier opzettelijk geen antwoord wordt gegeven op de vragen over minjarats. Als dat vast staat ben ik al lang tevreden want niemand is zo dom om dan niet te begrijpen wat er aan de hand is.
Duidelijker kan ik het niet voor je maken.