Onderwerp: Zweefportaal - Alles over zweefvliegen :: fusie VZC en EAC naar VEZC

Geplaatst door lonneke op 28-12-2016 20:04
#11

Het einde van de Eindhovense staat uitgebreid beschreven: oorzaak is het zodanig intensieve gebruik van het burger / militaire vliegveld Eindhoven dat ze er al jaren geen starts hebben kunnen maken.
Gezien de spanning op het Nederlandse luchtruim (En als we kunnen: actie!) gebeurt dit met meer clubs. Ja, Jan, het is een drama.
Eindhoven en Venlo zijn tot een vorm van samenwerking gekomen, hebben dat een paar jaar uitgeprobeerd en men heeft er vertrouwen in. Verantwoord proces!
Natuurlijk zijn er leden voor wie een geografische verplaatsing tot onoverkomelijke bezwaren leidt, en vast ook wel leden die moeite hebben met de combi. Of mensen die sowieso al op de wip zaten en voor wie dit net het ultieme zetje was. Maar de start na een langere gewenningsperiode en de instemming van de leden met de fusie geeft een goede uitgangssituatie om een levensvatbare club te vormen. In de ervaring die ik meemaakte was het uitgangspunt minder positief maar werd het toch een succes, vooral door vanaf dag 1 wullie/zullie uit te schakelen en het als bestuur en andere trendsetters alleen nog maar over 'wij' te hebben.
Veel succes mensen! Respecteer het oude en ontwikkel het gezamenlijke nieuwe,