Onderwerp: Zweefportaal - Alles over zweefvliegen :: Aardige artikelen op mijn home page (kpt)

Geplaatst door Jan Ritsma op 24-03-2017 07:38
#21

Inmiddels heb ik behalve in een officiele brief aan het ABZ die HIER te vinden is, ook via onofficiele kanalen om de declaratie van de vlucht, die door Ronald Termaat in 2004 gevlogen werd, gevraagd. Ik krijg de indruk dat over deze vragen waarvan de vraag over de declaratie er 1 is, "vergaderd" moet worden.

Her Afdelings bestuur Zweefvliegen van de KNVvL schijnt van alles een bespottelijke vertoning te moeten maken. Moet je vergaderen om op die vragen te antwoorden? Wat mankeert er toch aan:" gewoon de waarheid vertellen"? Hebben KNVvL leden geen recht op de waarheid? Vast een vraag waar uitgebreid over vergaderd moet worden :D

Karel Termaat heeft zijn uitleg over de ratificatie van de vlucht van zijn zoon voor de vijfde keer gewijzigd. De laatste versie dateert op dit moment van 13-03-2017. Hij beweert nog steeds dat in de officiele? declaratie de vlucht twee maal VIA Smilde liep. (de frase "keerpunt Smilde" uit vroegere versies is weggehaald). Smilde was dus een keerpunt volgens Karel. Dat betekent dat de retourrecords die hij aan zijn zoon gaf niet geldig kunnen zijn, omdat Smilde in dat geval als start en finishpunt gedeclareerd moet zijn. Bovendien, als Smilde als start en finishpunt gedeclareerd zou zijn, zou de duizend km FAI badge niet gedeclareerd geweest zijn. Ook niet aannemelijk natuurlijk.

De onderzoekscommissie heeft al vastgesteld dat de driehoekrecords die Karel zijn zoon gaf niet gedeclareerd waren en deze zijn inmiddels ingetrokken. Het blijft echter een raadsel waarom de onderzoekscommissie beweert dat de retours WEL gedeclareerd waren. Komt het ABZ nog met de waarheid? We wachten af. Eindeloos rekken is hun specialiteit.

Gewijzigd door Jan Ritsma op 24-03-2017 11:47