Onderwerp: Zweefportaal - Alles over zweefvliegen :: IFR naderingen Niederrhein

Geplaatst door NicoB op 03-07-2017 21:22
#1

In dit artikel op de DAeC website wordt zichtbaar gemaakt welke "uitdaging" ATC heeft bij de afhandeling van IFR naderingen voor het vliegveld Niederrhein. Ook wordt aangegeven waar en op welke hoogte verkeer te verwachten is.
In de toekomst wordt binnen de TMZ de dienstverlening mogelijk uitgebreid, zie voorbeeld algemene oproep (waarschuwing) voor naderend IFR verkeer.
https://www.daec....LV__2_.pdf

Gewijzigd door NicoB op 03-07-2017 21:23

Geplaatst door TonS op 03-07-2017 22:32
#2

Indrukwekkend plaatje. Toont wel aan hoe belangrijk is om de transponder op de juiste code te zetten en de op de uitluisterfrequentie te zitten. Even afgezien van de pogingen om de nieuwe plannen voor Oost Nederland te laten veranderen ook goed om in Nederland dit soort oplossingen onder de aandacht te brengen.

Geplaatst door maan op 03-07-2017 23:56
#3

Die Duitsers (Langen info) zijn echt heel behulpzaam. Ik heb het zelf mee mogen maken dat ze je advies geven en vragen iets je koers te verleggen. Zo kan het luchtruim voor iedereen toegankelijk blijven. Ik zeg doen die horbereitschaft!
Ik wou dat de lvnl/mil zich ook zo co÷peratief opstelde :( Wordt tijd om onze Duitse vrienden als voorbeeld voor NL te maken. Waarom kan het daar wel en hier niet? idioot gewoon