Onderwerp: Zweefportaal - Alles over zweefvliegen :: Juniorenweekend 2017 @ Brasschaat

Geplaatst door nick fremau op 28-08-2017 17:19
#1

Beste zweefvliegpiloten, luchtvaartenthousiasten, familie en vrienden,

De junioren van de Brasschaatse zweefvliegclub organiseren dit jaar opnieuw het Juniorenweekend. Dit evenement bied je dé kans om nieuwe mensen te leren kennen uit andere zweefvliegclubs. Daarnaast bieden we jullie de mogelijkheid om met enkele bijzondere zweefvliegtuigen te vliegen.
Ook op het vlak van eten en drinken zal je niets tekortkomen! Overdag zijn er hotdogs en ’s avonds zorgen we voor heerlijke pizza. Tot slot wordt de vliegdag afgesloten met een spetterend feest. Kort gezegd, het Juniorenweekend is een beleving voor zowel het jonge als het iets minder jonge publiek.

Momenteel hebben volgende kisten hun komst bevestigd:
• ASG32
• Dimona (motorzwever, side-by-side)
• MDM-1 Fox (acro)

Opgepast! Alle starttickets (incl. Fox) worden op het evenement zelf verkocht, wees er dus op tijd bij als je wil vliegen.

We starten de vliegactiviteiten rond 10u LT, een einduur kunnen we echter niet garanderen. Vergeet je niet tijdig in te schrijven voor de pizza à volonté op onze site. (https://juniorenweekend2017.wixsite.com/juniorenweekend2017)

Kijk je op tegen de verre rit huiswaarts na het feesten? Geen paniek! Iedereen is welkom om zijn tent op te stellen op onze Cloudbase. Hierdoor hoef je je ’s nachts geen zorgen te maken over bussen, treinen, BOB …


Bekijk ook zeker onze FB pagina voor up-to-date info!!
https://www.facebook.com/events/1906769516224414/)Heb je vragen over het Juniorenweekend? Aarzel niet om ons te contacteren op juniorenweekend2017@gmail.com.)
We zien jullie graag terug op 23 september op ons vliegveld,
Juniorenteam Brasschaat