Onderwerp: Zweefportaal - Alles over zweefvliegen :: GAE heeft 7-daags bedrijf in 2018

Geplaatst door Jan de Hulster op 08-11-2017 14:35
#34

Ballie schreef:
Hoofdzakelijk is het werkelijke probleem dat delen in de aankondiging van de GAE in strijd zijn met diverse afspraken en regelingen die gelden op Terlet. Het merendeel van deze afspraken zijn gemaakt in het Gebruikers Platform Terlet (GPT). Het GPT is opgericht door en voor de gebruikers van Terlet. Alle clubs op Terlet hebben afspraken met elkaar gemaakt over het gebruik van Terlet. Bij het maken van die afspraken was ook de GAE betrokken en deze afspraken zijn gedocumenteerd en worden door alle gebruikers nageleefd. Eenzijdig afwijken hiervan zonder overleg in het GPT middels een posting op een forum als deze roept reactie op bij andere Terlet gebruikers die ook in het GPT zijn vertegenwoordigd, dat lijkt me voor de hand liggen.

Ik distantieer me nadrukkelijk van de feiten zoals de heer Ritsma ze vermeld omdat ze onjuist zijn.

Verder lijkt het me verstandig als deze discussie weer terug gaat naar het platform waar het hoort, het GPT. Daar zal ik me op concentreren.

Maarten Baltussen


Voorzitter SNZT
Het lijkt mij wat vreemd dat in het GPT afspraken zijn gemaakt dat-zo lijkt het nu- alleen de GEZC een DDWV regeling mag aan bieden. Als een andere club op Terlet het beter, goedkoper of anderszins wil regelen/denkt te kunnen regelen, wat is daar mis mee?