Onderwerp: Zweefportaal - Alles over zweefvliegen :: GAE heeft 7-daags bedrijf in 2018

Geplaatst door Sieb op 11-11-2017 22:55
#40

lonneke schreef:
Ik kan je uit de droom helpen: er wordt door GeZC niets verdiend aan DDWV. Het principe is dat het DDWV kostendekkend moet zijn. Het werkt vraaggestuurd: deelnemende vliegers kunnen zich voor een vliegdag aanmelden, en als er genoeg zijn is er een sleepbedrijf, een lierbedrijf of beide. Met de bijdrage van de deelnemers worden de kosten van de dag / starts betaald.
Meer deelnemende vliegers maken het eerder rendabel om een vliegdag te organiseren; met alleen GeZC deelnemers aan DDWV hebben we maar zelden een vliegdag. Met deelnemers uit meer clubs lukt dat vaker.


Dat is precies wat ik bedoel Lonneke.... er wordt niets aan verdiend maar jij maakt mij niet wijs dat de GeZC niet een deel van de kosten van striphuur, onderhoud en afschrijving ingezette startmiddelen niet “ doorbelast” aan de ddw vliegers in het ddw tarief. Daarnaast betalen de “deelnemende clubs” 1000 euro per club zodat hun leden gebruik kunnen maken van de regeling. Alles om zaak zoveel mogelijk kostendekkend te maken ( ook al wordt er geen enkele ddw start gemaakt). Is allemaal niets mis mee en zo creer je een win-win situatie.

Gewijzigd door Sieb op 11-11-2017 23:07