Onderwerp: Zweefportaal - Alles over zweefvliegen :: GAE heeft 7-daags bedrijf in 2018

Geplaatst door Jan-Willem op 11-11-2017 23:41
#42

Dit is volgens mij niet waar Sieb, de bijdrage van de deelnemende clubs wordt volgens mij aan de snzt betaald. Het netto resultaat waar marion het over had is volgens mij gewoon de opbrengsten van ddwv minus de personeelskosten. Ik weet niet eens of brandstof voor de lier is meegenomen.
Jouw berekening over hoeveel de gae zou kunnen verdienen klopt volgens mij van geen kant. De gae heeft een all-in tarief wat er op neerkomt dat elke start de club geld kost. Dus hoe meer starts ze maken hoe slechter de jaarrekening. Als je ongeveer 5eu per lierstart kost prijs rekent betekend dit dus dat voor elke 7 club starts je 1 externe start moet verkopen om quite te spelen. Dat lijkt me een aardige opgave als je doel is om elke dag te vliegen(dus ook op jojo dagen)
Maar het gaat volgens mij ook vooral om fatsoen. Er zijn naar mijn weten meerdere afspraken tussen alle clubs (ook bijvoorbeeld naar wie in principe passagiers worden gestuurd, guess what, dat is de gae). Het was dan denk ik ook netjes geweest om in overleg te gaan over deze regeling.
Een kleine tip voor de gae, steek meer tijd in het werven cq behoud van leden. 10 leden extra levert meer op dan het hele georganiseer van een ddw systeem:flow