Update Nationaal Eindfeest 2008
Geplaatst door Huibert op 18-10-2008 12:00
Nog heel even en dan is het zo ver: het Nationaal Eindfeest 2008 “Nog 1 keer in de wolken” op zaterdag 1 november op het zweefvliegterrein van ZC Flevo. Alle zweefvliegers uit Nederland, van zeer jong tot zeer oud, zijn van harte uitgenodigd om er met z’n allen een topavond van te maken!  - klik op "Lees meer"
Uitgebreid nieuws
Nog heel even en dan is het zo ver: het Nationaal Eindfeest 2008 “Nog 1 keer in de wolken” op zaterdag 1 november op het zweefvliegterrein van ZC Flevo. Alle zweefvliegers uit Nederland, van zeer jong tot zeer oud, zijn van harte uitgenodigd om er met z’n allen een topavond van te maken!

Het feest zal van start gaan met een professionele coverband uit Amsterdam, zij spelen nummers van o.a. Robbie Williams, U2, Dan Hartman, Anouk en Marco Borsato. Nadat de wijzers van de klok enkele rondjes hebben rondgedraaid, zal de coverband van het podium verdwijnen, en zal er plaats gemaakt worden voor de zeer professionele Drive-in-show! Deze zullen ons de rest van de avond van de beste muziek voorzien, een spectaculaire lichtshow geven, en ons verrassen door ons nog een laatste keer dit jaar de wolken in te kunnen liften!

Aanmelden voor het feest is nog steeds mogelijk via de website www.nationaaleindfeest2008.nl Hier vindt je ook alle belangrijke informatie, impressies van Band & Drive-in-show, de lijst met aanmeldingen, en een gastenboek. Kortom: Kom samen met al je van feest-houdende clubgenoten naar Biddinghuizen op zaterdagavond 1 november, dan maken we er met z’n allen een leuke afsluiting van het seizoen van! Tot zaterdag 1 november!